maserkasplit
Well-known member
Administrator vidjen jutros u 8 i po i ne dozivljava pa jel stvarno moram ic predaleko da me se makne s ove debilne stranice . Sombii nesretan si ti svaki dan a ne samo danas ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sombi je bio najsretniji kad se družio kod Sig hahaAdministrator vidjen jutros u 8 i po i ne dozivljava pa jel stvarno moram ic predaleko da me se makne s ove debilne stranice . Sombii nesretan si ti svaki dan a ne samo danas ..
Ne treba nikakva mudrost za to. Odlogiras se i ne logiras se vise nikada. Sretno !Admin spava dala sam zahtjev za brisanjem profila al vidim da sam jos tu nemam se ja sto primitit samo ne zelim biti vise tu a tko treba zna zasto . Ako me ne makne do veceras moram opet nekog izvrijedjati ili lipit screenove pa ce morati kako bilo prijavljujte mi komentare svi da ide brze hvalaa
Steta sto ce onda ostat nesretan hahahahSombi je bio najsretniji kad se družio kod Sig haha
I ja ti želim sreću u životu maserka prema meni si na forumu bilo korektnaNe treba nikakva mudrost za to. Odlogiras se i ne logiras se vise nikada. Sretno !
I ja sam korektna prema tebi..I ja ti želim sreću u životu maserka prema meni si na forumu bilo korektna
A zakaj pa bio je sa tobom barem jedanput da sam barem ja na njegovom mjestu.Steta sto ce onda ostat nesretan hahahah
Jao picopacenikA zakaj pa bio je sa tobom barem jedanput da sam barem ja na njegovom mjestu.
Nije to to Yoda koji si tako mudar i pametan ,gdje si prije bio da te zaposlim u pr sluzbi .. bas si bistricNe treba nikakva mudrost za to. Odlogiras se i ne logiras se vise nikada. Sretno !
Pa nisi baš ti si me vrijeđala za razliku od maserkeI ja sam korektna prema tebi..
Ja samo po zasluziPa nisi baš ti si me vrijeđala za razliku od maserke
Pa kažem istinu kaj sadJao picopacenik
Imaš tu dolje pravila i uvjeti klinku to i onda odeš na dno i piše ako želite zatvorit svoj nalog kontaktirajte nasNije to to Yoda koji si tako mudar i pametan ,gdje si prije bio da te zaposlim u pr sluzbi .. bas si bistric
Jel te mogu danas vrijedjati al samo u svrhu brisanja a ti mi prijavljuj komentareJa samo po zasluzi
Ne radim za kurve, niti lovim u mraku. Samo legalnoNije to to Yoda koji si tako mudar i pametan ,gdje si prije bio da te zaposlim u pr sluzbi .. bas si bistric
Ahaaa a ja sam slala njemu por e hvala punoImaš tu dolje pravila i uvjeti klinku to i onda odeš na dno i piše ako želite zatvorit svoj nalog kontaktirajte nas
Lovis ti lovis u vecem mraku nego si svjestan. Ajmo radit daj admine iznenadi me da me nema kad zavrsim termin usrici i mene danasNe radim za kurve, niti lovim u mraku. Samo legalno
mora biti teatralna.Ne treba nikakva mudrost za to. Odlogiras se i ne logiras se vise nikada. Sretno !
Drqma queen jbtmora biti teatralna.
Molim te ne uzimaj mi tituluDrqma queen jbt
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|