Jel se @maserkasplit primirila,došla k sebi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maknula je oglas i rekla da će primat stalne klijenteJel se @maserkasplit primirila,došla k sebi?
Kaj sam rekao krivo nekužimNinja gledaj brate svoja posla
Problem je u tome sto nekuzis...Kaj sam rekao krivo nekužim
Admin spava dala sam zahtjev za brisanjem profila al vidim da sam jos tu nemam se ja sto primitit samo ne zelim biti vise tu a tko treba zna zasto . Ako me ne makne do veceras moram opet nekog izvrijedjati ili lipit screenove pa ce morati kako bilo prijavljujte mi komentare svi da ide brze hvalaaJel se @maserkasplit primirila,došla k sebi?
Zato sto ih je odjebala... A onaj Miro 87 je zaljubljen u njuZašto svi imajui problem s onom sisatom Marijom iz oglasa? Pitam radi znanstvenog istraživanja
A šteta maserka kaj se želiš brisat meni si baš zabavnaAdmin spava dala sam zahtjev za brisanjem profila al vidim da sam jos tu nemam se ja sto primitit samo ne zelim biti vise tu a tko treba zna zasto . Ako me ne makne do veceras moram opet nekog izvrijedjati ili lipit screenove pa ce morati kako bilo prijavljujte mi komentare svi da ide brze hvalaa
A daj nemoj, bit će dosadno bez tebe..Admin spava dala sam zahtjev za brisanjem profila al vidim da sam jos tu nemam se ja sto primitit samo ne zelim biti vise tu a tko treba zna zasto . Ako me ne makne do veceras moram opet nekog izvrijedjati ili lipit screenove pa ce morati kako bilo prijavljujte mi komentare svi da ide brze hvalaa
Nece ,nece imat kome odavati rodne gradove i rusiti diskreciju nac ce se neka nova lako cemo za to ide se dalje a ja se vracam hobijima i stvarima kojima sam bila posvecenija prijeA daj nemoj, bit će dosadno bez tebe..
Haha hvala al meni tu vise nije zabavno kad krenu lose namjere vise nema zajebancije . Al hvalaA šteta maserka kaj se želiš brisat meni si baš zabavna
I Sigi moja ostaje s njom vam nikad nece bit dosadnoA daj nemoj, bit će dosadno bez tebe..
Znas da bez tebe nije istoI Sigi moja ostaje s njom vam nikad nece bit dosadno
E jbg kad nece da me primi...I Sigi moja ostaje s njom vam nikad nece bit dosadno
Hocu na pice i karte....E jbg kad nece da me primi...
Pa o tome i pricam...a sta si ti mislila ...Hocu na pice i karte....
Na nesto prostoPa o tome i pricam...a sta si ti mislila ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|