Sisata i guzata
Well-known member
Kako ostao 360 oglasa u poCine se da...tko je jebo, jebo je....sombi ostao i bez masaze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ostao 360 oglasa u poCine se da...tko je jebo, jebo je....sombi ostao i bez masaze
kakav privat ako se ovdje javno pišše? svi smo čitaliTo je njihova stvar sombi...
Isto kao sto sam ja rekla blokirat svakoga ko se petlja u moje privat odnose i stvari
Tako je . Ustvari ostao je bez nekih slika koje je trazio da mu saljem valjda ga to sad smetaCine se da...tko je jebo, jebo je....sombi ostao i bez masaze
Znas da je sombi ulizicaPrvo nisi sta na njegovu stranu vec pisao meni u pp podrske oko toga ( ulizivanje i supkarenje) a tako si bit ce i patku a ja i on smo rijesili i ostat cu s njim u kontaktu i kad ne budem tu.
ima drugih ženski. nije život jedna žena hahah. moram i ja malo cajkaškiCine se da...tko je jebo, jebo je....sombi ostao i bez masaze
i ti o diskreciji?Tako je . Ustvari ostao je bez nekih slika koje je trazio da mu saljem valjda ga to sad smeta
Sutra ce se ispricivat...kao zena ga nesto naljutilaTako je . Ustvari ostao je bez nekih slika koje je trazio da mu saljem valjda ga to sad smeta
Privatni zivot sombi... Nesto u sta se nemate pravo petljat.. To sam v objasnjavala...znaci vi ste stranka koja dolazi na masazu... Za sve drugo vas zaboli kurac...kakav privat ako se ovdje javno pišše? svi smo čitali
Kome sam ja sta rekla kome ne, koga volim koga ne jesam li s nekim ili nisam znaci... Date pare dobijete masazu... Sve drugo blok...Privatni zivot sombi... Nesto u sta se nemate pravo petljat.. To sam v objasnjavala...znaci vi ste stranka koja dolazi na masazu... Za sve drugo vas zaboli kurac...
Ali cak ni ne zamjeram vama koliko sebiKome sam ja sta rekla kome ne, koga volim koga ne jesam li s nekim ili nisam znaci... Date pare dobijete masazu... Sve drugo blok...
Tako jeKako ostao 360 oglasa u po
Evo ko da objasnjavas zidu.kakav privat ako se ovdje javno pišše? svi smo čitali
naravno. pa šta ja znam o tvom životu osim šta si tu pisala?Kome sam ja sta rekla kome ne, koga volim koga ne jesam li s nekim ili nisam znaci... Date pare dobijete masazu... Sve drugo blok...
Pa ne pricam konkretno o vama... Ali da se zna.. Znaci vi ste tu, moj zivot je s druge strane. REZ..naravno. pa šta ja znam o tvom životu osim šta si tu pisala?
Pa pisa si prije da ti posaljem ono sto sam obecala ne u pp vec tu o cemu pricamo ? Da ti pises tu a ja da ti odg u ppi ti o diskreciji?
nema šanseSutra ce se ispricivat...kao zena ga nesto naljutila
ma daj se skockaj. kako će ti netko doći kad vidi da javno objavljuješ nešto što je bilo privatno pisano u in box? žao mi je maserkasplit nisi baš oametna ni poduzetna. poslje ovog ti ne zamjeram ništaPa pisa si prije da ti posaljem ono sto sam obecala ne u pp vec tu o cemu pricamo ? Da ti pises tu a ja da ti odg u ppbistar si
Boji se meneMadmax, sta spijuniras...mislis se ukljucit ili?
Je zato san ja ovi misec izbrojila priko 20 tis kn a ne ti. Pitaj sig poslala san joj sliku kad san odvajala pare za kredit. Pitaj je i kako nemam poslama daj se skockaj. kako će ti netko doći kad vidi da javno objavljuješ nešto što je bilo privatno pisano u in box? žao mi je maserkasplit nisi baš oametna ni poduzetna. poslje ovog ti ne zamjeram ništa
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|