Mojih?Cekamo jos recenzija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mojih?Cekamo jos recenzija
Ne znam ? Ne mogu povezat goste sa profilima korisnika na forumu aliiii ako imas slobodno . Samo je ne zaboravi prilipit i na Split recenzije .. kad je bal nek je maskembal ..Mojih?
U svakom slucaju najebali su novi ako si stari gost onda ti ne tribam puno crtati 2 +2 su uvijek 4 .. al dok spomenes recenziju ima bit da si prosa kroz podrume fasade i prodaje organa. Usput kako bubreziNe znam ? Ne mogu povezat goste sa profilima korisnika na forumu aliiii ako imas slobodno . Samo je ne zaboravi prilipit i na Split recenzije .. kad je bal nek je maskembal ..
Ne sjeća se...dešava se i najboljima...Modrić isto se ne sjeća...Lovren...Hvala na iscrpnom izvješću.
Sve mi je jasno, al da je Jura zaboravio Sig to nikako.
Možda mu je Polly isisala mozak kroz kurac?
Big da ja pogledam u karte jesil bio kod maserke...Ma nemam ja tvoju recenziju.
Al da imam vjerujem da bi bila dobra
Dida jel se ti sjecas sta si jeo jutros.Ne sjeća se...dešava se i najboljima...Modrić isto se ne sjeća...Lovren...
ništa te ne razumin...koji termin, di kad...Cuj ovog dide ja ga na osnovu vidjenog tu ne bi na termin uzela da znam da mi je zadni matere mi ... Sve neutralan al kajla u dzepu spremna. Naravno ne za sebe neg kad se druge sere ..e dida dida jos malo pa ves i kod EGE imat limitirane posjete
Hvala bogu nikoji nikad i nigdiništa te ne razumin...koji termin, di kad...
DinjuDida jel se ti sjecas sta si jeo jutros.
U kurcu san, ni ja se ne sićan...al smo šta dogovarali?Hvala bogu nikoji nikad i nigdi
Idealan svjedok.U kurcu san, ni ja se ne sićan...al smo šta dogovarali?
Ne bi.. dok imam izbora imam i svoj djir jeb ga. . sorry dida nije dovoljno kod mene ka kod ege skupit para .. i nemam na 20 minDide ne primaš?
Kod koga ja ne bi? Ništa ne razumin....Ej aj sad salu na stranu sekund ..oni koji me znaju znaju da se na sve zivotne probleme humorom borim i na svoj i tudji racun i kad je u pitanju bolest i tragedija i svasta nesto a kamoli na ovakvo sto da necu.. to je moj nacin i takav je kakav je sve okrenem na " drugacije " i kaze dida ne bi kod nje preosobno tu nesto nikad stat ..ma dida ne bi ni ja tebe imas zajebancije u duhu ko da ti je metla u guzici... Ne volim to ja nisi ni ti meni prvi izbor
Ne al ti se dida kurcis pa si dobio odg u tom smislu...reka danas da ne bi kod maserke ka da madeka u salonu sidi od dosade i vwka ko ce je .. ajdee dida odmori maloU kurcu san, ni ja se ne sićan...al smo šta dogovarali?
Ja ne mogu više od 20 min...Ne bi.. dok imam izbora imam i svoj djir jeb ga. . sorry dida nije dovoljno kod mene ka kod ege skupit para .. i nemam na 20 min
Meni je najvaznije danas da se sigii svidja moja nova boja koseSere se i dalje mozda tu i tamo neka novost. U poanti nisi nista propustio
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|