Sisata i guzata
Well-known member
To znas da nije bilo ljubavi, znas.. Ok hvala bok...Mi smo se samo ljubili i ništa više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znas da nije bilo ljubavi, znas.. Ok hvala bok...Mi smo se samo ljubili i ništa više
Bilo zadnje o ventyu i tebi u međuvremenu sam ja s Big joe pričao o polly ko će sve ispratit .Eh sad koju.. Istinu.. Jbt o cemu mi pricamo u ovo doba
Ništa prije braka. Jel to?Mi smo se samo ljubili i ništa više
Jednu od tih istinaBilo zadnje o ventyu i tebi u međuvremenu sam ja s Big joe pričao o polly ko će sve ispratit .
Jesi mu otkrio slabe točke kod Polly?Bilo zadnje o ventyu i tebi u međuvremenu sam ja s Big joe pričao o polly ko će sve ispratit .
Samo pijan mogu da prebolim ove noci lude i sudbinu zluAko je loša bila usluga a kod ovih s plavog zna bit lakše mi pijanom prebolit
Jel gužva u gradu?Samo pijan mogu da prebolim ove noci lude i sudbinu zlu
50eura po satu sinko jes ti siromasan il sto je s glavom meni je masaza s drkicom 400 kn pa di ti hodas to po kakvim sto cemuEto kod mene za svega 50€ po satu,ali minimalno 3 sata + boca dobrog vina i neću gledat na sat. Ko mi nađe takvu da mi oće platit dobi, a šta ja pivu i 10% zarade
Nije veceras , bar ne u kvartovskom kaficu. Al jeb ga do ponoc je pa kuci put pod nogeJel gužva u gradu?
Sere se i dalje mozda tu i tamo neka novost. U poanti nisi nista propustioJel bilo šta interesantno zadnjih dana, ko će sve čitati...
Jura zar ti stvarno mislis da je Patak ovakav kako se prestavlja na forumu....vjeruj da je patak institucija...Marijole istina je ta da je Patak često pijan i napušen i često se svađa sam sa sobom. Nemoj njemu vjerovat taj priča jedno radi drugo misli treće . Eto sad kad znas istinu možeš u miru spavat.
Jura ne zna da je bio ko Sig. Sig pije u šalici kave liker ujutro. Jura dao 250 € za praznjenje jaja. Maserka se bespotrebno živcira. Ja se lagano ostavljam noćnih dama i krećem prema kokainskim noćima. Tješitelj još nije prešao granicu od 4 h. Eto...Jel bilo šta interesantno zadnjih dana, ko će sve čitati...
Patak je za mnoge doktor to je sve sto mogu recJura zar ti stvarno mislis da je Patak ovakav kako se prestavlja na forumu....vjeruj da je patak institucija...
Zajedno cemoJura ne zna da je bio ko Sig. Sig pije u šalici kave liker ujutro. Jura dao 250 € za praznjenje jaja. Maserka se bespotrebno živcira. Ja se lagano ostavljam noćnih dama i krećem prema kokainskim noćima. Tješitelj još nije prešao granicu od 4 h. Eto...
Cuj ovog dide ja ga na osnovu vidjenog tu ne bi na termin uzela da znam da mi je zadni matere mi ... Sve neutralan al kajla u dzepu spremna. Naravno ne za sebe neg kad se druge sere ..e dida dida jos malo pa ves i kod EGE imat limitirane posjeteZajedno cemo
Cekamo jos recenzijaSere se i dalje mozda tu i tamo neka novost. U poanti nisi nista propustio
Hvala na iscrpnom izvješću.Jura ne zna da je bio ko Sig. Sig pije u šalici kave liker ujutro. Jura dao 250 € za praznjenje jaja. Maserka se bespotrebno živcira. Ja se lagano ostavljam noćnih dama i krećem prema kokainskim noćima. Tješitelj još nije prešao granicu od 4 h. Eto...
* CesCuj ovog dide ja ga na osnovu vidjenog tu ne bi na termin uzela da znam da mi je zadni matere mi ... Sve neutralan al kajla u dzepu spremna. Naravno ne za sebe neg kad se druge sere ..e dida dida jos malo pa ves i kod EGE imat limitirane posjete
Padne mi na pamet pisma od nirvane "Polly"Hvala na iscrpnom izvješću.
Sve mi je jasno, al da je Jura zaboravio Sig to nikako.
Možda mu je Polly isisala mozak kroz kurac?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|