Vratite nam edit!Ne al ti se dida kurcis pa si dobio odg u tom smislu...reka danas da ne bi kod maserke ka da madeka u salonu sidi od dosade i vwka ko ce je .. ajdee dida odmori malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vratite nam edit!Ne al ti se dida kurcis pa si dobio odg u tom smislu...reka danas da ne bi kod maserke ka da madeka u salonu sidi od dosade i vwka ko ce je .. ajdee dida odmori malo
Odlicna dijagnozaCuj ovog dide ja ga na osnovu vidjenog tu ne bi na termin uzela da znam da mi je zadni matere mi ... Sve neutralan al kajla u dzepu spremna. Naravno ne za sebe neg kad se druge sere ..e dida dida jos malo pa ves i kod EGE imat limitirane posjete![]()
Znam zato i kazem da se ne kurcis jer ne odlucujes ti di ces neg tamo di mozes tako na takav nacin. Ege si dobrodosa jer imas pare .. kod mene nema cirkusa bez klauna a za komplet klaun mora izgledati dovoljno dobro plus ostali faktori. Lupnija si nesto danas samo da ga lupnes i prezivija i neka si al i ti si meni majke mi zadnji izbor s tim stavom i razmisljanjemJa ne mogu više od 20 min...
Pod hitnoooo ..parimo idiotiiiiVratite nam edit!
Zakazati ću termin i donijeti ti bonbonjeru. Toliko valjda mogu.Znam zato i kazem da se ne kurcis jer ne odlucujes ti di ces neg tamo di mozes tako na takav nacin. Ege si dobrodosa jer imas pare .. kod mene nema cirkusa bez klauna a za komplet klaun mora izgledati dovoljno dobro plus ostali faktori. Lupnija si nesto danas samo da ga lupnes i prezivija i neka si al i ti si meni majke mi zadnji izbor s tim stavom i razmisljanjem
A koja boja 4.5..6...Meni je najvaznije danas da se sigii svidja moja nova boja kose![]()
Sve si točno napisala i slažem se sa tobom. Volim zajebavati. Ne znam zajebavati. Ne volim da se mene zajebava. Samo me zanima odakle ti ideja da bi ja želio doći kod tebe?Znam zato i kazem da se ne kurcis jer ne odlucujes ti di ces neg tamo di mozes tako na takav nacin. Ege si dobrodosa jer imas pare .. kod mene nema cirkusa bez klauna a za komplet klaun mora izgledati dovoljno dobro plus ostali faktori. Lupnija si nesto danas samo da ga lupnes i prezivija i neka si al i ti si meni majke mi zadnji izbor s tim stavom i razmisljanjem
Dida hvala al nemos nac bombonijeru za mene ja sam vegan cudak oni prema kojima se ima predrasude jer ne jedu meso mlijeko i jaja itd pa jos ovako debela ja i da nadjes sto od toga .. uuu nije lakoZakazati ću termin i donijeti ti bonbonjeru. Toliko valjda mogu.
Razmislit ću i raspitati se...biće u skladu sa gore napisanim.Dida hvala al nemos nac bombonijeru za mene ja sam vegan cudak oni prema kojima se ima predrasude jer ne jedu meso mlijeko i jaja itd pa jos ovako debela ja i da nadjes sto od toga .. uuu nije lako
Ajme evo jos kedan dokaz da si posandrca od Latina i brazilka jer ti je to bila jedina prilika u zivotu za egzotična iskustva pa si usput danas spomenio da kod mene nikad ne bi dosa jee san ovakva i onakva ( kasna ura ne da mi se trazit) a pari da bi ja tila nekog takvoga e dida dida bas si didast...Sve si točno napisala i slažem se sa tobom. Volim zajebavati. Ne znam zajebavati. Ne volim da se mene zajebava. Samo me zanima odakle ti ideja da bi ja želio doći kod tebe?
Ej ma znas sto raspitaj se da jer to ce bit realne informacije. Ja se za tebe ne moram raspitat dosta mi je bilo vidit par recenicaRazmislit ću i raspitati se...biće u skladu sa gore napisanim.
Pričaš gluposti i izmišljaš. Nađi gdje sam to pisao.Ajme evo jos kedan dokaz da si posandrca od Latina i brazilka jer ti je to bila jedina prilika u zivotu za egzotična iskustva pa si usput danas spomenio da kod mene nikad ne bi dosa jee san ovakva i onakva ( kasna ura ne da mi se trazit) a pari da bi ja tila nekog takvoga e dida dida bas si didast...
Poslat cu ti vidit cesA koja boja 4.5..6...
Razmisljaj dida razmisljajRazmislit ću i raspitati se...biće u skladu sa gore napisanim.
Par stranica3,4 od danas svakako unazad ne pada mi na pamet se s tim zajebavat u ove urePričaš gluposti i izmišljaš. Nađi gdje sam to pisao.
Tko te nagovorioPar stranica3,4 od danas svakako unazad ne pada mi na pamet se s tim zajebavat u ove ure![]()
Nemam ja tjesitelja osim svoje macke al nemos ti to razumit jer ne razumis zivotinje. Da ih razumis razumio bi i ljude bez predrasuda i icega samo bi ih " razumio" al do toga se dolazi osobnim rastom i razvojem pa zaboravi.. teske teme za tebeTko te nagovorio
Tješitelj?
Uzivaj u Linkin Parku, imas i super ukus u muzici, jos si mi draza sadaNemam ja dida nista protiv tebe al ti kad je neka frka tu lipo se uguzas u to i saseres nekoga onako cisto da si sudjelova to me podsjeti na bullye u skoli di svi tud i mali Mujo a to ti i nije bas nesto. Posebno sto si to slozio ka da ja ode neku čeku iman ocel mi se neki dido iz Splita smilovat doc na masazu aj citaj dto su napisa pa analiziraj.. odo slusat Linkin Park a ti mi stoj dobro i laku noc Sigi laku noc Miro,laku noc Pataklaku noc Big Joe ,Mad max ,i ostali koji nisu on line.. nekad ljudi mozda nemaju lise namjere al ga zaseru samo tako ne meni neg sebi.. dida samo triba bit oni sto jesi ( pretpostavljam da si dovoljno jos didast da nisi skonta crtice koje sam stavila jednom) a tu ti je sva poanta zivota i budjenje al spavaj ti lakse je bit spavac.. ak zivili svi bio je ovo zabavan tjedan
![]()
Hvalaaaaa planiram i chester tatoo neku malu doslovno 2 cm puta 2 .. njegovi tekstovi su i moji i nikad ga necemo zaboravitiUzivaj u Linkin Parku, imas i super ukus u muzici, jos si mi draza sada![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|