Birtijaške čakule

3 su tvoji bivši klijenti a jedan sadašnji...znaš i sama da je Split selo malo....
Naravno da je jer da nije ne bi se ti svaki dan logirao tu .. 😐 zanimljiv obiteljski život vjerovatno .. 3 nisu moji bivši klijenti a 300 bi ih napisalo o meni al pola ih nema forum nit om je bitan i da im ispricam ovakve stvari bi umirali od smijeha da netko ima potrebu dijeliti di he bio sto je radio i kod koga i na kojoj adresi. Neki su tu vecina nisu jer imaju zivot. Ajme izvini.. znam da nemos razumit postavljam ti neke teske teze.. 🤷🏼‍♀️

Naravno da je jer da nije ne bi se ti svaki dan logirao tu .. 😐 zanimljiv obiteljski život vjerovatno .. 3 nisu moji bivši klijenti a 300 bi ih napisalo o meni al pola ih nema forum nit om je bitan i da im ispricam ovakve stvari bi umirali od smijeha da netko ima potrebu dijeliti di he bio sto je radio i kod koga i na kojoj adresi. Neki su tu vecina nisu jer imaju zivot. Ajme izvini.. znam da nemos razumit postavljam ti neke teske teze.. 🤷🏼‍♀️
Zamisli ni jedan nije na forumu...al dobar glas se daleko čuje a ..podcjenjuješ mušku trač stranu...

Dida nego reci mi ako je ovo mjesto gdje se npr krijes iza svog identiteta jel tebi lakse ujutro kad te zena na pazar posalje po pomidor da si tu bio i sasra nekog.. jel ti bolja stolica ili probava cisto onako me zanima 🙂 e da i koliko se tvoj zivot mijenjao od 0 do 5 od kad mislis ako si na nekom forumu ( o masazama, prostituciji,drkanjima) koliko se lakse osjecas kad se ukljucis u nesto o cemu nemas pojma ( ne smatram odlaske na organiz. prostitutke plati izjebi nekim iskustvom) znaci sto radis tu zapravo dido 😐

Zamisli ni jedan nije na forumu...al dobar glas se daleko čuje a ..podcjenjuješ mušku trač stranu...
E jaka vam trac strana to govori samo da je onaj moj A4 potreban upravo radi takvih . Doma nemate vecina za kredite platit il ako su vam cure u pitanju nemate joj za redjipet novi al bitno da pratite ko je di ko koga i ko s kim.. meni je sad neugodno radi tebe i tvoje izjave 🤦‍♀️

Ubijam vrime od kad kao radimo od kuće....sve mi je vezano uz mobitel, aplikacije, nadzori, mailovi i cilo vrime mi je u rukama...previše sam tu priznajem...a ovo o mom životu, šta da ti kažem? dok su mi dica dobro meni je sve dobro...

Zasto bi meni moji gosti radili reklame dobre ili lose.. nisi cuo za diskretne i normalne ljude.. ajme ustvari znam . Kako bi i cuo... Ne bi se ni ovi javili da im nije bilo grubo citat pizdarije al eto javili su se.. skrenulo se paznju na mene pa kako sam rekla kad je vec tako neka recenzija dobrih i losih

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh