Birtijaške čakule

E jaka vam trac strana to govori samo da je onaj moj A4 potreban upravo radi takvih . Doma nemate vecina za kredite platit il ako su vam cure u pitanju nemate joj za redjipet novi al bitno da pratite ko je di ko koga i ko s kim.. meni je sad neugodno radi tebe i tvoje izjave 🤦‍♀️
Jesi ponosna na mene šta u zadnje 3 ure ni jedno lose slovo ti nisam napisao na sve tvoje poruke? Pohvali me.

Ubijam vrime od kad kao radimo od kuće....sve mi je vezano uz mobitel, aplikacije, nadzori, mailovi i cilo vrime mi je u rukama...previše sam tu priznajem...a ovo o mom životu, šta da ti kažem? dok su mi dica dobro meni je sve dobro...
I meni nemam dice puno iman sina od 21 skoro i slazem se nek su oni dobro da smo ih dobro izveli ns put a lako cemo za sebe. Evo prvo sto se slazemo. Nadam se da neće se nevera neka sutra radi toga

I svakome sam svašta tu pisao bez okolišanja i odgovarao i bezobrazno i pristojno i kroz zajebanciju i ozbiljno i bez potrebe ...i Sig i umišljenku i frendu Juri i winn69 i Oldiu a tebi niti slova...znaš zašto?

I svakome sam svašta tu pisao bez okolišanja i odgovarao i bezobrazno i pristojno i kroz zajebanciju i ozbiljno i bez potrebe ...i Sig i umišljenku i frendu Juri i winn69 i Oldiu a tebi niti slova...znaš zašto?
Ne znam i sig nije umisljena kakav dojam ostavi jeb ga svi smo mi tu malo izmodelirani al da je upoznas ikad van ovog za jezik bi se ugriza vjerovatno

E znas sto otisla sam na masazu kod onog spasio me ak imam isto i dalje snimiti vratnu ( stari se 😂) i ici na fizioterapije do daljnjeg.al hvala na preporuci 😛

Ne znam i sig nije umisljena kakav dojam ostavi jeb ga svi smo mi tu malo izmodelirani al da je upoznas ikad van ovog za jezik bi se ugriza vjerovatno
Nisam napisao da je sig umišljena već onaj uobraženi tješitelj...Sig je takva kakva je, najgora sebi...biće sve ok sa njom.
Da je bilo tko napisao ovo što si ti pisala imao bi što čitati...al reko sam da Maserki kažem išta loše osjećao bih se kao zadnje smeće na svijetu. Slobodno karakteriziraj me koliko hoćeš, jednim dijelom ima istine, jednim mislim da pretjeruješ...pucaj u staroga Dida.

Nisam napisao da je sig umišljena već onaj uobraženi tješitelj...Sig je takva kakva je, najgora sebi...biće sve ok sa njom.
Da je bilo tko napisao ovo što si ti pisala imao bi što čitati...al reko sam da Maserki kažem išta loše osjećao bih se kao zadnje smeće na svijetu. Slobodno karakteriziraj me koliko hoćeš, jednim dijelom ima istine, jednim mislim da pretjeruješ...pucaj u staroga Dida.
Evo da se sad more stavit pisma stavila bi " bang bang' 😂

Sig je super cura iza toga stojim samo tako a imat cu jos bolje dojmove kad se vidimo za koji tjedan.. nemoj tu sve doslovno razumijevati i shvacati.. s druge je strane zivo bice,netko tko ima svoje radosti i zalosti i van tudjijh komentara tu i dan ce prozivit ionako 🤔

Sig je super cura iza toga stojim samo tako a imat cu jos bolje dojmove kad se vidimo za koji tjedan.. nemoj tu sve doslovno razumijevati i shvacati.. s druge je strane zivo bice,netko tko ima svoje radosti i zalosti i van tudjijh komentara tu i dan ce prozivit ionako 🤔
Istina, takneš nesvjesno nekome bolnu točku...liječeni alkoholičar, socijalni slucaj, tragedije u obitelji, usamljeni ljudi...zajebani su forumi...

Jbt koje teske teme...
Sig je netko ko zna di je, zna sta je, koliko moze, koliko ne, apsolutno svjesna sebe i svih svojih vrlina i mana, ali i apsolutno zatvorena po pitanju svog zivota, tako da od mene nikada necete saznat pravu istinu javno, samo ono sto vam ja izmislim i sto mi se cini zanimljivo u tom trenutku... Samo rijetki pojedinci evo kao MS u koje sam stekla povjerenje... A stvarat misljenje o nekome na forumu za prostituciju je smijesno ako imate vise od 16 godina...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh