Sisata i guzata
Well-known member
Kad si bio i di si svrsioKad slj put Marijola uhvati napadaj.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad si bio i di si svrsioKad slj put Marijola uhvati napadaj.....
Psihic . Jer sam ja trebao na nekakvo psihološko testiranje ne sjećam se zasto i bilo je pitanje jeste li ikad prekršili zakon i ja rekao da i ovaj pita šta si napravio reko nis. Kaže no reci ja reko ma nis specijalno . Kaže on jesi bio kod kurvi i šta ako jesi i ja sam, pa sam živ i zdrav i dalje, a bar stječes iskustva bolje nego da drkas. Odi ti i dalje kod kurvi i praksaj se ti si potpuno normalna osoba .Tko savjetovao? Psihić ili frend? Pišeš nejasno...
Evo Marijole hoda godinama kod kurvi...Psihic . Jer sam ja trebao na nekakvo psihološko testiranje ne sjećam se zasto i bilo je pitanje jeste li ikad prekršili zakon i ja rekao da i ovaj pita šta si napravio reko nis. Kaže no reci ja reko ma nis specijalno . Kaže on jesi bio kod kurvi i šta ako jesi i ja sam, pa sam živ i zdrav i dalje, a bar stječes iskustva bolje nego da drkas. Odi ti i dalje kod kurvi i praksaj se ti si potpuno normalna osoba .
Normalan da normalniji ne može biti.Evo Marijole hoda godinama kod kurvi...
Ja se isto popravljam...Normalan da normalniji ne može biti.
Ma lud je lik. Psuje svaka druga je jebe mu mater. To bilo prošle godine. Ma prvo to testiranje , a onda u nekakvoj depri bio nebitno. Otišao mu 2 pa mi rekao dva savjeta. Prvo Odi kod kurvi. 2 je bio jebe mu mater nemoj doma sjedit mrdni dupe. 3 savjet je bio “frenda “ koji te iskoristva steraj u pm. 4 je bilo da ne zna zasto sam ja završio kod njega kad je on inače za ovisnosti o drogama i alkoholu , a kolko vidi ja nemam problema s timKad slj put Marijola uhvati napadaj.....
Šta sa 15 min dođeš do 15 min i 30 sekundi. Polako za 10 godina ces doći i do 16 min pa do 17 a možda i do 1 h stignesJa se isto popravljam...
Jes moro onda počet pit da ostaneš kod njega?Ma lud je lik. Psuje svaka druga je jebe mu mater. To bilo prošle godine. Ma prvo to testiranje , a onda u nekakvoj depri bio nebitno. Otišao mu 2 pa mi rekao dva savjeta. Prvo Odi kod kurvi. 2 je bio jebe mu mater nemoj doma sjedit mrdni dupe. 3 savjet je bio “frenda “ koji te iskoristva steraj u pm. 4 je bilo da ne zna zasto sam ja završio kod njega kad je on inače za ovisnosti o drogama i alkoholu , a kolko vidi ja nemam problema s tim
Znaci ja sam ozbiljan znaci opet se o meni priča . Ajd RI pisat podsjetnik za Latine i pazi sad što kome moraš reci da ne pomiješaš opetJura pričamo o ozbiljnim jebačima..
Ne o pijancima i starcima...ili oboje...
Od Dide samo nevolje....Znaci ja sam ozbiljan znaci opet se o meni priča . Ajd RI pisat podsjetnik za Latine i pazi sad što kome moraš reci da ne pomiješaš opet
Ja idem prema dole cilj mi je vrata-vrata 7 min...Šta sa 15 min dođeš do 15 min i 30 sekundi. Polako za 10 godina ces doći i do 16 min pa do 17 a možda i do 1 h stignes
Nisam shvatio sam da mi ne treba on. Nego da meni treba fuck frendica uglavnom.Jes moro onda počet pit da ostaneš kod njega?
Da se Marijole ne stresiraZnaci ja sam ozbiljan znaci opet se o meni priča . Ajd RI pisat podsjetnik za Latine i pazi sad što kome moraš reci da ne pomiješaš opet
Onda ti Latine postaju neisplative platiš pol h a gotov si za 7 min.Ja idem prema dole cilj mi je vrata-vrata 7 min...
Jebavao danas...švorc...ispovjeda se od stoljeća sedmog...Kozjak sta je sa Jurom..nisu mi karte prirci...
Ništa Dida pomiješao podsjetnike latinama priča gluposti, a marijolu prica ono sto bi trebao latinama i ispituje ga kako su mu otac i majka pomislit će da mu se Dida upucavaKozjak sta je sa Jurom..nisu mi karte prirci...
Jbg...netko se opije sa 20 kn a netko sa 200...ne možeš uvijek birati..Onda ti Latine postaju neisplative platiš pol h a gotov si za 7 min.
Raskidam kontakte s njim i Venturom... Dobro, sa v vec jesamNišta Dida pomiješao podsjetnike latinama priča gluposti, a marijolu prica ono sto bi trebao latinama i ispituje ga kako su mu otac i majka pomislit će da mu se Dida upucava
Ih sad ga pretjera . 13 stoljeća bi onda morao zivit, a to je nemoguce . Hvala na lijepim željama, ali takva dugovječnost bi mi dosadila šta bi radioJebavao danas...švorc...ispovjeda se od stoljeća sedmog...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|