I venturina rakija za đabeStavi happy hour 100 kn...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I venturina rakija za đabeStavi happy hour 100 kn...
Hahah ne mijesaj mene u to...I venturina rakija za đabe
Za sta se oglasavaju..nego za jebati ihNe... Ti jebes oglasnikuse
Pa kazem... Ti jebes to... Ja kad se hocu jebat ne trebam se oglasitZa sta se oglasavaju..nego za jebati ih
Jura pričamo o ozbiljnim jebačima..Happy hour je 1 h a ti si reko dosta ti 15 znaci za tebe bi trebalo happy 15 minutes
Dodes na forum i prevaris malog juru...Pa kazem... Ti jebes to... Ja kad se hocu jebat ne trebam se oglasit
Kako ga ja mogu prevarit... Eee... Da si vidio sexy celavcaa maloprijeee....Dodes na forum i prevaris malog juru...
Top...Kako ga ja mogu prevarit... Eee... Da si vidio sexy celavcaa maloprijeee....
Reko bi mu psihic od mog frenda ,a jebiga nema tebi pomoći kao sto je njemu rekao . Meni savjetovao da i dalje idem na kurve.Onda neka tebi pomogne
Dobro je i rekaoReko bi mu psihic od mog frenda ,a jebiga nema tebi pomoći kao sto je njemu rekao . Meni savjetovao da i dalje idem na kurve.
Ali ti si ga svejedno odjebala i dosla ipak tu do nas...Kako ga ja mogu prevarit... Eee... Da si vidio sexy celavcaa maloprijeee....
Pod 1 nisam mali. Pod 2 kako me može prevarit nije mi žena cura? Pod 3 nisam ti ja ex mod koji blokira svakog ko bi se obratio sig .Dodes na forum i prevaris malog juru...
Cekala recenziju od jureAli ti si ga svejedno odjebala i dosla ipak tu do nas...
Tko savjetovao? Psihić ili frend? Pišeš nejasno...Reko bi mu psihic od mog frenda ,a jebiga nema tebi pomoći kao sto je njemu rekao . Meni savjetovao da i dalje idem na kurve.
Psihic reko mom frendu nema tebi pomoći ti si propali slučaj.Dobro je i rekao
Pod prevarom mislim na to da ti je rekla da ima latinoamericke krvi...i ti odmah navalio..Pod 1 nisam mali. Pod 2 kako me može prevarit nije mi žena cura? Pod 3 nisam ti ja ex mod koji blokira svakog ko bi se obratio sig .
Ja? Latinoamericke?Pod prevarom mislim na to da ti je rekla da ima latinoamericke krvi...i ti odmah navalio..
Ni mi se ne trebamo oglasitiPa kazem... Ti jebes to... Ja kad se hocu jebat ne trebam se oglasit
Daj recenziju psihica...Psihic reko mom frendu nema tebi pomoći ti si propali slučaj.
Kad slj put Marijola uhvati napadaj.....Daj recenziju psihica...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|