Birtijaške čakule

Al ti ne napišeš na ruku sve šta bi tija ko pdsjetnik..
Ja ovako
1 min ljubiti sise i najljepše usne života moga
2 min BJ
3 min COW + pekarski
3 min Svećenički
Doggy do kraja 1-2 min
I nema zajeba...
Fale ti 4-5 minute i šta je to pekarski?
1+2+3+3=9 min doggy do kraja min je 10 ili 2 min 11 i fali ti 4-5 minuta ovisi o doggyu kolko traje

Fale ti 4-5 minute i šta je to pekarski?
1+2+3+3=9 min doggy do kraja min je 10 ili 2 min 11 i fali ti 4-5 minuta ovisi o doggyu kolko traje
Pekarski je moja mala tajna...ne fali ništa...triba prić iz jedne poze u drugu, pogledati podsjetnik, namistit se, pitat malu malo kako otac, kako mater...ode tu par minuta...

Opet kozjak pomiješao podsjetnike 🤔 laže napaćeni narod. Dođe do Latine kaze Jura bio kod sig ženska ga gleda šta baljezga dođe marijolu kaze htio bi ljubiti najbolje usne i sise i htio bi bj i cow i svećenički. Kako su ti otac i majka ? Jel slušas acdc ili abbu u koju si školu išao . Marijole ga išamara jer misli da je gay i ds će ga guzit. Kozjak prestani piti rakiju. Jel ti doktorica lijepo rekla da će to loše utjecat na tebe i bila je u pravu .

Opet kozjak pomiješao podsjetnike 🤔 laže napaćeni narod. Dođe do Latine kaze Jura bio kod sig ženska ga gleda šta baljezga dođe marijolu kaze htio bi ljubiti najbolje usne i sise i htio bi bj i cow i svećenički. Kako su ti otac i majka ? Jel slušas acdc ili abbu u koju si školu išao . Marijole ga išamara jer misli da je gay i ds će ga guzit. Kozjak prestani piti rakiju. Jel ti doktorica lijepo rekla da će to loše utjecat na tebe i bila je u pravu .
Ne znam zasto ali cini mi se da se M i M vole

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh