Jura jesi ponovo pijan..Ko je samnom luduje
Najjači sam nek se zna i najbolji sa ženama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jura jesi ponovo pijan..Ko je samnom luduje
Najjači sam nek se zna i najbolji sa ženama
JesteJura jesi ponovo pijan..
Hahah kad sam ti ja tu rekla koliko ko placa i placa li uopceOna Krista je lagala da sholde za jebacinu dobiva ovaki ka ovi iz kanada, a ova sig laze da za pizdu plate ka ovi drugi
Koliko tebi placaju za tvoj posao.. Bice nedovoljno cim se bavis tudim zaradama....Ona Krista je lagala da sholde za jebacinu dobiva ovaki ka ovi iz kanada, a ova sig laze da za pizdu plate ka ovi drugi
radin tako da moran lagatKoliko tebi placaju za tvoj posao.. Bice nedovoljno cim se bavis tudim zaradama....
Ne moras... Zadrzi za sebe...radin tako da moran lagat
skuzaj. tia reci radin za novce za koje ne triban lagatKoliko tebi placaju za tvoj posao.. Bice nedovoljno cim se bavis tudim zaradama....
Zao mi je zbog tebe... Ali sam si kriv za to...skuzaj. tia reci radin za novce za koje ne triban lagat
Pijem... Ali i rjesavam ove kompleksice sto tu zalutaju sto bi moje pare brojaliSig jel opet piješ
za sta kriv? ne triban lagat i mogu posten bitZao mi je zbog tebe... Ali sam si kriv za to...
A mene nisi zvala . Da pijemo zajedno. Posebno za Marijola naglašavam samo da pijemo pa svak svojim putemPijem... Ali i rjesavam ove kompleksice sto tu zalutaju sto bi moje pare brojali
Tude parw brojis..musko..fuj..kako te nije sramota...za sta kriv? ne triban lagat i mogu posten bit
Zasto za njega...A mene nisi zvala . Da pijemo zajedno. Posebno za Marijola naglašavam samo da pijemo pa svak svojim putem
nisan mislia na sholde ne ste lagale kakvi van dolaze. tia to recTude parw brojis..musko..fuj..kako te nije sramota...
Pa da nebude poslje opet ispitavao gluposti kao npr jesam bio kod tebe di sam svršio di nisam i optuživao me da sam bio kod tebeZasto za njega...
E ti si bia ispred vrata i sve gleda.. Ko ulazi....nisan mislia na sholde ne ste lagale kakvi van dolaze. tia to rec
Hahh.. Zaboli mene za sta ce on ispitivat...Pa da nebude poslje opet ispitavao gluposti kao npr jesam bio kod tebe di sam svršio di nisam i optuživao me da sam bio kod tebe
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|