Sisata i guzata
Well-known member
Boze sacuvaj... S tobom nikad pa ni tad...Iako sam cuo da se okolo hvali da sam ie jebao
Radije bi sa mad maxom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boze sacuvaj... S tobom nikad pa ni tad...Iako sam cuo da se okolo hvali da sam ie jebao
Madmax uklizi...Boze sacuvaj... S tobom nikad pa ni tad...
Radije bi sa mad maxom
Mozes, ako mi platis 5000 kn, mozda. Mada jako tesko zapravo.Boze sacuvaj... S tobom nikad pa ni tad...
Radije bi sa mad maxom
Kazem da bi prije nego s tobom, a ne da bi s njim... Znaci on je zadnja osoba na planeti a ti iza njegaMadmax uklizi...
Ako je loša bila usluga a kod ovih s plavog zna bit lakše mi pijanom prebolitJer one nisu vrijedne tvoje trijezne verzije ?
Procitaj si... Zadnja osoba na planeti... A on iza tebeMozes, ako mi platis 5000 kn, mozda. Mada jako tesko zapravo.
Kakva je to cijena Madmax. Za tjedan dana?Mozes, ako mi platis 5000 kn, mozda. Mada jako tesko zapravo.
Umislio da je kurva...Kakva je to cijena Madmax. Za tjedan dana?
To je za 2 i pol 3 h vjv cijenaKakva je to cijena Madmax. Za tjedan dana?
A jadna mu....To je za 2 i pol 3 h vjv cijena
Ma nema boga, znaci ne znam koliko bi mi to trebala platiti, fakat ne znam.Madmax uklizi...
Hahhaha niisi procitao vidim...Ma nema boga, znaci ne znam koliko bi mi to trebala platiti, fakat ne znam.
15 min jedan cum, si lud jebote da to gledam tjedan dana za taj sitnis.Kakva je to cijena Madmax. Za tjedan dana?
Ni pijan kazes ha?Ma nema boga, znaci ne znam koliko bi mi to trebala platiti, fakat ne znam.
Kazem... Znaci on je zadnja osoba na planeti s kojom bi bila, a ti iza njegaNi pijan kazes ha?
Meni je to kompliment... aj ponovi jos jednomKazem... Znaci on je zadnja osoba na planeti s kojom bi bila, a ti iza njega
Ma nema tu razlike ni kolicine alkohola koja tu moze ista uljepsatNi pijan kazes ha?
Procitaj vise puta...Meni je to kompliment... aj ponovi jos jednom
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|