Zašto nikad ne dodeš u ZG da te posjetim. Da vidim kakve su ti masažeNe radim masazu prostate ,picka mi je obrijana frisko na dnevnoj bazi,i imam male sise jel te zanima jos sto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto nikad ne dodeš u ZG da te posjetim. Da vidim kakve su ti masažeNe radim masazu prostate ,picka mi je obrijana frisko na dnevnoj bazi,i imam male sise jel te zanima jos sto ?
Sig jel ovaj sa slike vio
baš si humorističanTo ti je onaj sto peca na Ontariu
A sto cu tamo imam posla i u Splitu dovoljno ko đe triba nac Ce me i tuZašto nikad ne dodeš u ZG da te posjetim. Da vidim kakve su ti masaže
Jura opet si pio....Ventura pitanje za tebe ko bolje puši Sig ili crna pantera. Priča se da si ti trijezan bio kod sig,a mene Kozjak uvjerava da sam bio kod sig iako meni to nije poznato,al dobro kozjak ne zna šta jeo jučer tak da nije relevantan.
@Marijole za tebe pitanje ko je bolji u krevetu Sig ili Rastavljena. Znam da si bio s obje. Kao što znamo ja kad sam s domaćima sam pijan, pa ne znam s kojom sam bio s kojom ne. Za latine sam trijezan pa bar znam s kojom sam bio
En ten tore duboko je more a u moru kit rodio se Split. Split je daleko popio je mlijekoVjerujem da bolje jasem jee ne volim jahati terenski ...krevet je zakon bio i ostao .. al opet stvar ukusa
Moguće . Težak je dan dns bio . Moram proslavit uspjehJura opet si pio....
Sad si poceo i latinama odlazit pijanMoguće . Težak je dan dns bio . Moram proslavit uspjeh
IstoNe radim masazu prostate ,picka mi je obrijana frisko na dnevnoj bazi,i imam male sise jel te zanima jos sto ?
Kod Latina isključivo i strogo trijezan. Pijan samo kod domaćih i ovih s POSad si poceo i latinama odlazit pijan
Vidim po postovima... Priznaj... Evo ja na roseu...Kod Latina isključivo i strogo trijezan. Pijan samo kod domaćih i ovih s PO
Me *A sto cu tamo imam posla i u Splitu dovoljno ko đe triba nac Ce me i tu
Priznajem da pijan idem kod ovih s PoVidim po postovima... Priznaj... Evo ja na roseu...
Jer one nisu vrijedne tvoje trijezne verzije ?Kod Latina isključivo i strogo trijezan. Pijan samo kod domaćih i ovih s PO
A trijezan kod latinaPriznajem da pijan idem kod ovih s Po
Vjeruj da one i docekuju pijaneJer one nisu vrijedne tvoje trijezne verzije ?
A ja na kavama jbt.. ne pratim europske trendoveVjeruj da one i docekuju pijane
Falis mi da idemo sad skupa na wcA ja na kavama jbt.. ne pratim europske trendove
Jura ne mogu ih usporedit jer nisam bio kod SigVentura pitanje za tebe ko bolje puši Sig ili crna pantera. Priča se da si ti trijezan bio kod sig,a mene Kozjak uvjerava da sam bio kod sig iako meni to nije poznato,al dobro kozjak ne zna šta jeo jučer tak da nije relevantan.
@Marijole za tebe pitanje ko je bolji u krevetu Sig ili Rastavljena. Znam da si bio s obje. Kao što znamo ja kad sam s domaćima sam pijan, pa ne znam s kojom sam bio s kojom ne. Za latine sam trijezan pa bar znam s kojom sam bio
Iako sam cuo da se okolo hvali da sam ie jebaoJura ne mogu ih usporedit jer nisam bio kod Sig
Ma pijan je jbtJura ne mogu ih usporedit jer nisam bio kod Sig
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|