maserkasplit
Well-known member
Nije pravilo ja ti to ne gledam tako .. ako đeni netko posalje i ja cu njemu a nebitno ko je prvi poceo ,najgori su mi oni koji upiru nece meni zena pica placat iman jaValjda bi on njoj trebao Poslat pice![]()
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije pravilo ja ti to ne gledam tako .. ako đeni netko posalje i ja cu njemu a nebitno ko je prvi poceo ,najgori su mi oni koji upiru nece meni zena pica placat iman jaValjda bi on njoj trebao Poslat pice![]()
Ja nisam bio kockar, kockari gube i dobivaju...ja sam samo gubioCash šta će mi bon. Bon je za ove propale kockare
NeVenty jel ti jebes sta
Kratko i jasno
Dida moj moodJa nisam bio kockar, kockari gube i dobivaju...ja sam samo gubio
Eto da znam da je netko zapeo s racunima da mu he gruba situacija oko dice skole vrtica svega jesan i bi opet iako malo tko il rijetki vrate ono sto si im pomoga al i tada racunam da je ocito mu trebalo vise nego meni...E super eto pomozi meni i pozajmi 250€ vratim ti kad ću moć?
Jel mljacka?Nijeee onn.. Jos je u lokalu i smjeska mi se![]()
Ja vracam pica ugl likovima koji bi me smaraliNije pravilo ja ti to ne gledam tako .. ako đeni netko posalje i ja cu njemu a nebitno ko je prvi poceo ,najgori su mi oni koji upiru nece meni zena pica placat iman jaza mene ke to otpisano u startu
ka ono ako mu platis tj zelis platit nece jer ce ispast neki tamo bezveze
Neee....stenjeeJel mljacka?
Ka ono otreses ga odma .. dobra taktikaJa vracam pica ugl likovima koji bi me smarali![]()
Zapeo ja s tekućim -1080 kn tako neko vrijeme stojiEto da znam da je netko zapeo s racunima da mu he gruba situacija oko dice skole vrtica svega jesan i bi opet iako malo tko il rijetki vrate ono sto si im pomoga al i tada racunam da je ocito mu trebalo vise nego meni...
Nikakvo haha mutav je ko i originalKa ono otreses ga odma .. dobra taktika
Kakvo je stanje ? Ja iden za po ure ... Nosim keksice za pasa ,nema dalje![]()
Al tone morao bi 100 kn Vratit da padnem u dozvoljeni minus pa lagano to otplatit i zatvorit racunZapeo ja s tekućim -1080 kn tako neko vrijeme stoji
Ajde jura vise o financijamaa....Al tone morao bi 100 kn Vratit da padnem u dozvoljeni minus pa lagano to otplatit i zatvorit racun
Nije maneken.. Nevjerovatnoo je hotSigica umjesto što gledaš te msnekene S vidi Mjeseca
Ah kako je hot ko richie martin A mesec žut ko limunNije maneken.. Nevjerovatnoo je hot
Vidim i mjesec
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |