Sisata i guzata
Well-known member
E tako dobar cokoladni liker...
Sad mi jos samo Ventura fali....
Sad mi jos samo Ventura fali....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek cek . Kolko si para digla 15 tisuća 800 kn curi ostavila 400 kn. Ako je tako onda si škratac, a ne kockar pa ja bi joj 1000 ostavio + vjv pitao za broj al dobro tebi broj ne treba ili bi otišao na neku latinu i uzeo 4 sata odmaJa sam nekidan upala na kavu kod prije u admiral ubacila 50 kn na njeno pilanje ajde ajde triba past veliki probaj probaj ajdeee ,a skrtava sam za te stvari i ostala na 10 kn zazvonilo 15 tisuca i 800 kn nigdi kraja srici mojoj ,mala isplatila ostavila joj 400 kn mance i pobigla ca ODMAH ... Jesam li ja sad kockar
Top jeEvo sigi saljem sliku ,boja je ok al me debilno isfenirala
To mi je prija potrosile smo mi to van njenog posla ne triba tako gledat ,otisle smo na veceru u shoping dici svasta njenoj nakupovale itd itd ne smin joj tamo vise ostavljat jer nema smisla sve gledaju voditelji beru dobro da nije i bez toga ostala. Inace u drustvu svom nisam poznata ka skrtica uglavnom kupim sve racune sa stola ,kad je bilo sto da kome triba pomoc bilo kupit ili financijski ne zalim i kazem vratit ces kad se bude moglo ( jer se tako osobi kojoj pomognes ne stvara presing) al dobro ne znas me pa mos lupnuti sto ocesCek cek . Kolko si para digla 15 tisuća 800 kn curi ostavila 400 kn. Ako je tako onda si škratac, a ne kockar pa ja bi joj 1000 ostavio + vjv pitao za broj al dobro tebi broj ne treba ili bi otišao na neku latinu i uzeo 4 sata odma
Bok MiroBok Sig..Maserka...i ostali...
onda me vodiš na večeru kad dođeš u zg?To mi je prija potrosile smo mi to van njenog posla ne triba tako gledat ,otisle smo na veceru u shoping dici svasta njenoj nakupovale itd itd ne smin joj tamo vise ostavljat jer nema smisla sve gledaju voditelji beru dobro da nije i bez toga ostala. Inace u drustvu svom nisam poznata ka skrtica uglavnom kupim sve racune sa stola ,kad je bilo sto da kome triba pomoc bilo kupit ili financijski ne zalim i kazem vratit ces kad se bude moglo ( jer se tako osobi kojoj pomognes ne stvara presing) al dobro ne znas me pa mos lupnuti sto oces
Naravno kad je beg bio cicijaonda me vodiš na večeru kad dođeš u zg?
Posaljii mu piceeeEeee kakav frajer u separeuuu
Slici na... Znat ces koga.... Omg....
E i tamo sam gdje je pricao da ide inaceEeee kakav frajer u separeuuu
Slici na... Znat ces koga.... Omg....
Uuuu pa ti stalkasE i tamo sam gdje je pricao da ide inace
Nijeee onn.. Jos je u lokalu i smjeska mi seUuuu pa ti stalkas
E super eto pomozi meni i pozajmi 250€ vratim ti kad ću moć ?To mi je prija potrosile smo mi to van njenog posla ne triba tako gledat ,otisle smo na veceru u shoping dici svasta njenoj nakupovale itd itd ne smin joj tamo vise ostavljat jer nema smisla sve gledaju voditelji beru dobro da nije i bez toga ostala. Inace u drustvu svom nisam poznata ka skrtica uglavnom kupim sve racune sa stola ,kad je bilo sto da kome triba pomoc bilo kupit ili financijski ne zalim i kazem vratit ces kad se bude moglo ( jer se tako osobi kojoj pomognes ne stvara presing) al dobro ne znas me pa mos lupnuti sto oces
Valjda bi on njoj trebao Poslat picePosaljii mu piceee
Koja sam ja glupaca Jura moj...Valjda bi on njoj trebao Poslat pice
Neću, to su fetišiOmega ono da premjestis u jel bio tko...nisi fer...
Onda ko da nisi bio...pitaj Polly na poruke jel se sjeća?I nisam štopao kao marijole i madmax kolko je koja poza trajala .
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|