Sisata i guzata
Well-known member
E tako dobar cokoladni liker... ![Cocktail glass :cocktail: 🍸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f378.png)
Sad mi jos samo Ventura fali....
![Cocktail glass :cocktail: 🍸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f378.png)
Sad mi jos samo Ventura fali....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cek cek . Kolko si para digla 15 tisuća 800 knJa sam nekidan upala na kavu kod prije u admiral ubacila 50 kn na njeno pilanje ajde ajde triba past veliki probaj probaj ajdeee ,a skrtava sam za te stvari i ostala na 10 kn zazvonilo 15 tisuca i 800 kn nigdi kraja srici mojoj ,mala isplatila ostavila joj 400 kn mance i pobigla ca ODMAH ... Jesam li ja sad kockar![]()
Top jeEvo sigi saljem sliku ,boja je ok al me debilno isfenirala![]()
To mi je prija potrosile smo mi to van njenog posla ne triba tako gledat ,otisle smo na veceru u shoping dici svasta njenoj nakupovale itd itd ne smin joj tamo vise ostavljat jer nema smisla sve gledaju voditelji beru dobro da nije i bez toga ostala. Inace u drustvu svom nisam poznata ka skrtica uglavnom kupim sve racune sa stola ,kad je bilo sto da kome triba pomoc bilo kupit ili financijski ne zalim i kazem vratit ces kad se bude moglo ( jer se tako osobi kojoj pomognes ne stvara presing) al dobro ne znas me pa mos lupnuti sto ocesCek cek . Kolko si para digla 15 tisuća 800 kncuri ostavila 400 kn
. Ako je tako onda si škratac, a ne kockar pa ja bi joj 1000 ostavio + vjv pitao za broj al dobro tebi broj ne treba ili bi otišao na neku latinu i uzeo 4 sata odma
![]()
Bok MiroBok Sig..Maserka...i ostali...
onda me vodiš na večeru kad dođeš u zg?To mi je prija potrosile smo mi to van njenog posla ne triba tako gledat ,otisle smo na veceru u shoping dici svasta njenoj nakupovale itd itd ne smin joj tamo vise ostavljat jer nema smisla sve gledaju voditelji beru dobro da nije i bez toga ostala. Inace u drustvu svom nisam poznata ka skrtica uglavnom kupim sve racune sa stola ,kad je bilo sto da kome triba pomoc bilo kupit ili financijski ne zalim i kazem vratit ces kad se bude moglo ( jer se tako osobi kojoj pomognes ne stvara presing) al dobro ne znas me pa mos lupnuti sto oces![]()
Naravno kad je beg bio cicijaonda me vodiš na večeru kad dođeš u zg?![]()
Posaljii mu piceeeEeee kakav frajer u separeuuu
Slici na... Znat ces koga.... Omg....
E i tamo sam gdje je pricao da ide inaceEeee kakav frajer u separeuuu
Slici na... Znat ces koga.... Omg....
Uuuu pa ti stalkasE i tamo sam gdje je pricao da ide inace
Nijeee onn.. Jos je u lokalu i smjeska mi seUuuu pa ti stalkas![]()
E super eto pomozi meni i pozajmi 250€ vratim ti kad ću moćTo mi je prija potrosile smo mi to van njenog posla ne triba tako gledat ,otisle smo na veceru u shoping dici svasta njenoj nakupovale itd itd ne smin joj tamo vise ostavljat jer nema smisla sve gledaju voditelji beru dobro da nije i bez toga ostala. Inace u drustvu svom nisam poznata ka skrtica uglavnom kupim sve racune sa stola ,kad je bilo sto da kome triba pomoc bilo kupit ili financijski ne zalim i kazem vratit ces kad se bude moglo ( jer se tako osobi kojoj pomognes ne stvara presing) al dobro ne znas me pa mos lupnuti sto oces![]()
Valjda bi on njoj trebao Poslat picePosaljii mu piceee![]()
Koja sam ja glupaca Jura moj...Valjda bi on njoj trebao Poslat pice![]()
Neću, to su fetišiOmega ono da premjestis u jel bio tko...nisi fer...![]()
Onda ko da nisi bio...pitaj Polly na poruke jel se sjeća?I nisam štopao kao marijole i madmax kolko je koja poza trajala .
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|