Patak
Well-known member
Pali pilu i pravacHm hm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pali pilu i pravacHm hm...
Ja se mislim danas ili sutra baci oko na whatsup poslat cu ti novu boju kad zavrsim u frizerke ipak san se odlucila ne brljati sama dobra je boja steta upropastitiOdoh vanka.... Bit ce veselo vcrs
Pratiiimm.... Moze, moze....Ja se mislim danas ili sutra baci oko na whatsup poslat cu ti novu boju kad zavrsim u frizerke ipak san se odlucila ne brljati sama dobra je boja steta upropastiti
Da sam imo para bi vjvAjde da cujemo.. Jebao si 4 h
LipooPratiiimm.... Moze, moze....
Ja razmisljam o tamnoplavoj
Nace se ... Fasada kad bude ,Miro ce tehnicke dijelove ti ces opiturat .. posli svima spremim pizzu domacu i udremo po pelinuPogledajte prilog 2492
Ima šta za Patka.da.farba
Spamate birtiju sto nijh ovo tema za kategoriju latina a birtija za svadje i mirenjaČekaj izmori me mala dok dođem sebi zadnja je bila isto Latina koja me izmori. Drugi put trebam ruskinju Ukrajinku probat da vidim jel će me i one izmorit
Ocu ja pizzu alkohol me ne zanima. Moram nekad probat trijezan doći do domaćih . Kod naših uvijek pijan idem uglavnom iz kafane, a kod Latina idem trijezanNace se ... Fasada kad bude ,Miro ce tehnicke dijelove ti ces opiturat .. posli svima spremim pizzu domacu i udremo po pelinu
Pizza je veganska nes se najest od moje spizeOcu ja pizzu alkohol me ne zanima. Moram nekad probat trijezan doći do domaćih . Kod naših uvijek pijan idem uglavnom iz kafane, a kod Latina idem trijezan
Napeto je napeto kafana il recenzijaaa kafana recenzija kafanaaaa ipakJbm mu ceka me kafana a zanima me kako je jura jebao
Vise drugo nego prvoSpamate birtiju sto nijh ovo tema za kategoriju latina a birtija za svadje i mirenja
U kafani citam recwnzije.. Jel moze gore od ovogaNapeto je napeto kafana il recenzijaaa kafana recenzija kafanaaaa ipak
Moze : da ti ostane mob negdi s otvorenim forumomU kafani citam recwnzije.. Jel moze gore od ovoga
Lijepo i polako. Recenzija će biti možda u latinama , ali eto ukratko ona na meni pa doggy pa ona legla na trbuh nisam siguran kak se zove to. Poslje misionarski i u misionarskom me izmori. Da je maserka bliže išao bi do nje da vidim jel bi me ona izmorilaJbm mu ceka me kafana a zanima me kako je jura jebao
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|