Sisata i guzata
Well-known member
Ti si moj poslovni idolNe radim na sat ja to đuture
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si moj poslovni idolNe radim na sat ja to đuture
Vi ste jedini veće kurve od kurvi.Sutra je neka domaca mušterija ma ok su samo kad trebam naplatiti kao skupo je nisam toliko radio on neshvaca da se ja nekad pravo izjebem dok napravim auto
Ajde i mesari mogu u tu kategoriju.Vi ste jedini veće kurve od kurvi.
Omega ono da premjestis u jel bio tko...nisi fer...Fali mi muzika ovdje... Sta su dani zalosti...
Fali mi muzika ovdje... Sta su dani zalosti...
Bitno da na kurcu stoji i to uspravnoKralju Pala ti kruna s glave....
Sig jel ovaj sa slike vio kod tebe???
To ti je onaj sto peca na OntariuSig jel ovaj sa slike vio kod tebe???
Nije... Evo ti i on jedini...Sig jel ovaj sa slike vio kod tebe???
Nego , koji je onaj mladić sto je potrošio sve Brazilke u gradu ?Sig jel ovaj sa slike vio kod tebe???
Nisam ni ja bio gospodična uz dužno poštovanje i duboki naklonNije... Evo ti i on jedini...
MarijoleNego , koji je onaj mladić sto je potrošio sve Brazilke u gradu ?
Ne on , onaj drugi Max . Dečko je potrošio pravo bogatstvo , kao da igra nogomet u Lokomotivi .Marijole
Aha onaj sto ne jebe ispod 2600...nas Ceh...Ne on , onaj drugi Max . Dečko je potrošio pravo bogatstvo , kao da igra nogomet u Lokomotivi .
Ne treba to omalovažavati i biti ljubomoran. Čovjek je mlad i uspješan i ima očito puno novaca. Vidim da ga Marijole stalno napada , ljubomora je teška bolest .Aha onaj sto ne jebe ispod 2600...nas Ceh...
Ispričavam se mlada damo na smetnji , prepuštam vam , ovo je vas forum . Selim se na temu Jel bio tko , ipak ja pripadam tamoAha onaj sto ne jebe ispod 2600...nas Ceh...
Sigica na aparatima?Fali mi muzika ovdje... Sta su dani zalosti...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|