Sisata i guzata
Well-known member
Mirooo... Moj drug...Sig kakvi 5 000kn..ja za dvi butelje vina..i negledam na vrijeme ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirooo... Moj drug...Sig kakvi 5 000kn..ja za dvi butelje vina..i negledam na vrijeme ...
Tvoj drug po čašiciMirooo... Moj drug...
Po svemu je ovaj covjek iznadTvoj drug po čašici
Kakva casa...ovi piju samo iz boceTvoj drug po čašici
Neka... Sta nam fali...Kakva casa...ovi piju samo iz boce
Level proKakva casa...ovi piju samo iz boce
Ako ga pijes pij..ako jebes jebi..nista polovicno...Neka... Sta nam fali...
I sta... Zivjeli bi i vi tako da mozeteLevel pro
Šta ja znam* nema editaEto kod mene za svega 50€ po satu,ali minimalno 3 sata + boca dobrog vina i neću gledat na sat. Ko mi nađe takvu da mi oće platit dobi, a šta ja pivu i 10% zarade
Mi se još uvijek držimo dude (čaše)I sta... Zivjeli bi i vi tako da mozete
Tako je reci ti njima. Slažem se ja kad jebem do kraja ,a ne na pola. Ja se držim one na selu kad se pije pijem kada se jede jedem ,kad se cure ljube ljubim ,a kad se radi maknem se da ne smetam.Ako ga pijes pij..ako jebes jebi..nista polovicno...
2 :0vodeKako igraju bili tići....
Jbg ima se moze se....Tako je reci ti njima. Slažem se ja kad jebem do kraja ,a ne na pola. Ja se držim one na selu kad se pije pijem kada se jede jedem ,kad se cure ljube ljubim ,a kad se radi maknem se da ne smetam.
Ko je samnom ludujeJbg ima se moze se....
Kod trovača ne znam zašto ga zovu trovač , alikebabaZagrepcani gde se jede u ovo doba relativno kvalitetno...
Tako je jurica...nikad ne stedi ni vremena ni para...Ko je samnom luduje
Najjači sam nek se zna i najbolji sa ženama
Jaoo osim tamoKod trovača ne znam zašto ga zovu trovač , alikebaba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|