Sisata i guzata
Well-known member
Jeste li probali caffe liker?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to kad se ujutro pravis da pijes kavu a u salici liker?Jeste li probali caffe liker?
Nismo. Jesi ti probala od jabuke . Ima sličnu boju gemištu. Pazi da ne uzmeš krivu čašu.Jeste li probali caffe liker?
DaaJel to kad se ujutro pravis da pijes kavu a u salici liker?
Sok od jabuke*Nismo. Jesi ti probala od jabuke . Ima sličnu boju gemištu. Pazi da ne uzmeš krivu čašu.
Nisam... Jbt eto to nisam probala... I svrsavanje u ustaNismo. Jesi ti probala od jabuke . Ima sličnu boju gemištu. Pazi da ne uzmeš krivu čašu.
Dobro ide poslije vina..ja isprobao...Jeste li probali caffe liker?
Znala sam ko zna znanjeDobro ide poslije vina..ja isprobao...
Ventura, demantiraj ovu lazNisam... Jbt eto to nisam probala... I svrsavanje u usta
Nije laz... Ti sve znas jbt... Premasio si i DiduVentura, demantiraj ovu laz
Diskrecija vam nije jaca strana...znam i sombii kako se proveo...Nije laz... Ti sve znas jbt... Premasio si i Didu
Mani ti sto ja pricam... Sa mnom je jedino tocno da nikad ne znas sta je istina...Diskrecija vam nije jaca strana...znam i sombii kako se proveo...
bubimirCuj ventija logirao se
Dode kad ga zovesbubimir
Mi smo se samo ljubili i ništa višeVentura, demantiraj ovu laz
Zna Marijole istinuMarijole istina je ta da je Patak često pijan i napušen i često se svađa sam sa sobom. Nemoj njemu vjerovat taj priča jedno radi drugo misli treće . Eto sad kad znas istinu možeš u miru spavat.
Koju istinu ?Zna Marijole istinu
Eh sad koju.. Istinu.. Jbt o cemu mi pricamo u ovo dobaKoju istinu ?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|