Nije to dobro, ti s 60 god u cvijetu mladosti kad bi trebala najbolje raditi, klečiš pred latinama da ti ostave nekog poslaMeni je bitno da se zna da me zaobilaze i hipnotizirano produze kod latina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to dobro, ti s 60 god u cvijetu mladosti kad bi trebala najbolje raditi, klečiš pred latinama da ti ostave nekog poslaMeni je bitno da se zna da me zaobilaze i hipnotizirano produze kod latina
Sto cu jadna za plahtu skupljam a kad je kupim rezem je na pola da imam za dva putaNije to dobro, ti s 60 god u cvijetu mladosti kad bi trebala najbolje raditi, klečiš pred latinama da ti ostave nekog posla
Hahahha ti ces sigurno o meni pisat recenziju, primit cu te nikadSorry nisam stalno na forumu pa ti sad odgovaram.
Recenzije koje sam ostavio su u temi iskustva i recenzije u splitskoj zupaniji.
Za Tea je losa jer je stvarno lose .
Po porukama u pp dosta njih potvrdilo i slazu se s svim.
Za tebe po meni nisu lose ako vidis da sam ti napisao ukupno 8/10.
Big j. ti sugerira da su dobre ali ti po svome sto sam opisao kao neke negativne strane zlopamtilo svojeglava itd. Zato nije 10/10 nego 8/10.
Zgrada 4/10 podrum i sama si rekla da se ne pripadnem kad dođem jer fasada losa .
Cistoca 8/10 uredno cisto nije 10/10 ne sviđaju mi se oni mirisi tj.
mirisni stapici jer iza tretmana moram sat dva vani da se izvitrim kad dođem doma da me ne pita di sam skita.
Tilo 4/10 , god cca 40 znaci 35-40 ne baba 60 sto opet navodis
Udebljala si se sto i sama si rekla da se opravdas. Da si ki brazilke izgled - nisi .
Da si dobra odnosno odlicna u tome sto radis jesi ( prema kolicini onih poruka u pp gdje se raspituju da li stvarno to istina) ne zali se zvjezda si.
Da si na svoju ruku - jesi ( dokaz A4)
Da li bi te opet - ne bi
Razlog jednostavan. Treba mi jedan dobar kvalitetan sex . Ne pranje mozga . Da se razumimo 800 kn za sat i kvalitetu cak je i malo . Ali ubise me kao st napisao one negativnosti. Poradi na tome .
Po meni br. 1 si u Splitu a ni Zagreba se ne sramis.
Ove recenzije pisem iskreno bez lazi i napuhavanja. To je tema.
Sljedi recenzija za kolegicu SIG kad uhvatim vrimena. Pusa
Kad uhvatim vrimena sljed
Neka ubiru i dalje ja iden mirno lec ne tresem se da ce me deportirati nikud i da ce mi upast njih 10 dok radim .. neka mene ovakoA one sve prpošne,mirisne, guzate, silikonskih sisa i usta, ubiru tvoj komadić kruha
Ni tad ? Kakva ti je fasada ?Hahahha ti ces sigurno o meni pisat recenziju, primit cu te nikad
Ja sam deblja od tebe fasada je ok... Ali nisam ko brazilke i imam 70 godinaNi tad ? Kakva ti je fasada ?
Da odmah usparam covjeku vrijeme.. Korektno od meneJa sam deblja od tebe fasada je ok... Ali nisam ko brazilke i imam 70 godina
Jer godine su presudne za dobru il losu izvedbuJa sam deblja od tebe fasada je ok... Ali nisam ko brazilke i imam 70 godina
Samo gilf....Jer godine su presudne za dobru il losu izvedbu
Daj za mene jednu polovicu sacuvaj kad dodem...Sto cu jadna za plahtu skupljam a kad je kupim rezem je na pola da imam za dva puta
Nemogu ima previse bagre pijane u ulici stalno se cuju boce , Bluetooth zvucnici..e a kad smo kod toga jucer sam nasla jedan dok sam plakala isprid zgrade radi tuzne sudbine nase fasade.. ispa je nekom radi odlicnojoš ne spavaš maserkasplit?
Al to da ti bude za dva puta moras je preokrenuti obavezno za drugi terminDaj za mene jednu polovicu sacuvaj kad dodem...
Sreca u nesreciNemogu ima previse bagre pijane u ulici stalno se cuju boce , Bluetooth zvucnici..e a kad smo kod toga jucer sam nasla jedan dok sam plakala isprid zgrade radi tuzne sudbine nase fasade.. ispa je nekom radi odlicno
I posusit cu na radijatoru mrlje od spermeAl to da ti bude za dva puta moras je preokrenuti obavezno za drugi termin
I onda upaliti mirisne stapice da ljudi " moraju" setat dva sata se zraciti od salona jer " nemam uopce " tus nego kad pitaju jel moru u kupatilo ja ih uputim u setnju jos ako je bura taj dan ajmeee divotaI posusit cu na radijatoru mrlje od sperme
I jedno i drugo...Prazna baterija ili si se primila posla?
Pa operu se u moruI onda upaliti mirisne stapice da ljudi " moraju" setat dva sata se zraciti od salona jer " nemam uopce " tus nego kad pitaju jel moru u kupatilo ja ih uputim u setnju jos ako je bura taj dan ajmeee divota
Tako je jos da mi i vodu trose a ja za fasadu skupljamPa operu se u moru
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|