maserkasplit
Well-known member
Tako je didaTi najbolje znaš što osjećaš i misliš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je didaTi najbolje znaš što osjećaš i misliš.
Hocu Miro kad bude imat cu te na umuMaserka priporuci mene ja radim fasade.
Ne zivciram se ja lakoma ne živciraj se . budi i dalje kakva si bila do sad. velikoj većini se sviđaš
Jel bi ti drka sa skele?Radim badava ako se moze viriti u salon..
E jbg dida prostata zakazala pa ustao..ma znas sta da ti pricam...Alo starčadi al vas muči nesanica?
A sta si mislio...Jel bi ti drka sa skele?
Izgledalo je da si se opako iživcirala... bez razloga...mogla si samo potpuno izignorirati..da je pisao točne stvari valjda bi se još netko javio...Ne zivciram se ja lako![]()
Miro je gospodin covjek njega bi ugostila na kavu i bez masaze onako etoJel bi ti drka sa skele?
Ne kužim likove koje jebe vanjština zgrade, alo pa nisi došao na ocjenjivanje arhitekture, nek na masažu, bitnije je jel interijer čist i da su čisti ručniciHocu Miro kad bude imat cu te na umual prvo su balkoni na redu pa moj " podrum" ima de rijesiti doli dosta toga unutra zgrade posebno suteren di sam ja a onda ce na red doc lickanje izvan .
Jaoooo ste vidili ...kako je to lipo cutiiMiro je gospodin covjek njega bi ugostila na kavu i bez masaze onako eto
I Miro voli HEE.Miro je gospodin covjek njega bi ugostila na kavu i bez masaze onako eto
haha tip je baš čudakNe kužim likove koje jebe vanjština zgrade, alo pa nisi došao na ocjenjivanje arhitekture, nek na masažu, bitnije je jel interijer čist i da su čisti ručnici
A nebih se bunio ni za msazu...Jaoooo ste vidili ...kako je to lipo cutii
To je ko da ližeš pekmez kroz staklenku, pa Miro bi u skočio u pomoć ako treba..Miro je gospodin covjek njega bi ugostila na kavu i bez masaze onako eto
A sto to znaciI Miro voli HEE.
Ma nek se jave dida slobodno . Svatko o svakome stekne drugaciji dojam. Cak nemam ni mirisne stapice vec etericna ulja di se kapne u zdilu doslovno kao dvi i to svuca grije i skroz je ugodno .A sto se price tice i upilavanja da je on sutio ( ko sto ima i takvih gostiju sutila bi i ja i opet bude dobro svima) a neki dodju jer zele popit pice i vole razgovarat samnom prije il posli neko se olaksa s problemima ja saslusam netko ovako i onako imas sa svima drugaciji odnos. To je individualni pristup i prilagodjavanje a kljuc je u prvoj recenziji da je " musterija uvijek u pravu"Izgledalo je da si se opako iživcirala... bez razloga...mogla si samo potpuno izignorirati..da je pisao točne stvari valjda bi se još netko javio...
Stručnjakinja će ti objasniti...ono kad rastežeš pišu, samo ne rastežeš ga ti nego ona. Tako nekako.A sto to znaci
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|