Zaboravio si napisati na životu...Patak...idem ja sad spavati, što rade ljudi. Ti i Sisata i guzata ostanite tu i održavajte ovaj forum.
Puno pozdrava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio si napisati na životu...Patak...idem ja sad spavati, što rade ljudi. Ti i Sisata i guzata ostanite tu i održavajte ovaj forum.
Puno pozdrava
LpPatak...idem ja sad spavati, što rade ljudi. Ti i Sisata i guzata ostanite tu i održavajte ovaj forum.
Puno pozdrava
kod sigiceKam kod sig ili ladit jaja ispod vinove loze
Ps Nemoj zaboraviti popiti čašu mlijeka Laku noćPatak...idem ja sad spavati, što rade ljudi. Ti i Sisata i guzata ostanite tu i održavajte ovaj forum.
Puno pozdrava
bok patak i ostali
U 4 se moram diciHehe svi na spavanje čim nema žena u birtiji hihihi
Laku noćU 4 se moram diciau
Sorry nisam stalno na forumu pa ti sad odgovaram.Nije to je bila provokacija ufino osobno. Kad sam mu rekla u pp da nije bilo potrebe da izmislja stvari i radi mi problem na nacin da mi je doslo hrpetina mailova glupih taj dan koji nemaju veze s normalnim upitima za đasaze neg ej jebes li se ovako il onako jel ti 50 il 60 ( ni jedno inace ) kaze ti si jaka cura nije lako biti slavan ostani kakva jesi izdrzat cesznaci deriste
Jel postoje br. 2 i br. 3 u Splitu?Sorry nisam stalno na forumu pa ti sad odgovaram.
Recenzije koje sam ostavio su u temi iskustva i recenzije u splitskoj zupaniji.
Za Tea je losa jer je stvarno lose .
Po porukama u pp dosta njih potvrdilo i slazu se s svim.
Za tebe po meni nisu lose ako vidis da sam ti napisao ukupno 8/10.
Big j. ti sugerira da su dobre ali ti po svome sto sam opisao kao neke negativne strane zlopamtilo svojeglava itd. Zato nije 10/10 nego 8/10.
Zgrada 4/10 podrum i sama si rekla da se ne pripadnem kad dođem jer fasada losa .
Cistoca 8/10 uredno cisto nije 10/10 ne sviđaju mi se oni mirisi tj.
mirisni stapici jer iza tretmana moram sat dva vani da se izvitrim kad dođem doma da me ne pita di sam skita.
Tilo 4/10 , god cca 40 znaci 35-40 ne baba 60 sto opet navodis
Udebljala si se sto i sama si rekla da se opravdas. Da si ki brazilke izgled - nisi .
Da si dobra odnosno odlicna u tome sto radis jesi ( prema kolicini onih poruka u pp gdje se raspituju da li stvarno to istina) ne zali se zvjezda si.
Da si na svoju ruku - jesi ( dokaz A4)
Da li bi te opet - ne bi
Razlog jednostavan. Treba mi jedan dobar kvalitetan sex . Ne pranje mozga . Da se razumimo 800 kn za sat i kvalitetu cak je i malo . Ali ubise me kao st napisao one negativnosti. Poradi na tome .
Po meni br. 1 si u Splitu a ni Zagreba se ne sramis.
Ove recenzije pisem iskreno bez lazi i napuhavanja. To je tema.
Sljedi recenzija za kolegicu SIG kad uhvatim vrimena. Pusa
Kad uhvatim vrimena sljed
Za nju ne smiješ pisati recenzijeSorry nisam stalno na forumu pa ti sad odgovaram.
Recenzije koje sam ostavio su u temi iskustva i recenzije u splitskoj zupaniji.
Za Tea je losa jer je stvarno lose .
Po porukama u pp dosta njih potvrdilo i slazu se s svim.
Za tebe po meni nisu lose ako vidis da sam ti napisao ukupno 8/10.
Big j. ti sugerira da su dobre ali ti po svome sto sam opisao kao neke negativne strane zlopamtilo svojeglava itd. Zato nije 10/10 nego 8/10.
Zgrada 4/10 podrum i sama si rekla da se ne pripadnem kad dođem jer fasada losa .
Cistoca 8/10 uredno cisto nije 10/10 ne sviđaju mi se oni mirisi tj.
mirisni stapici jer iza tretmana moram sat dva vani da se izvitrim kad dođem doma da me ne pita di sam skita.
Tilo 4/10 , god cca 40 znaci 35-40 ne baba 60 sto opet navodis
Udebljala si se sto i sama si rekla da se opravdas. Da si ki brazilke izgled - nisi .
Da si dobra odnosno odlicna u tome sto radis jesi ( prema kolicini onih poruka u pp gdje se raspituju da li stvarno to istina) ne zali se zvjezda si.
Da si na svoju ruku - jesi ( dokaz A4)
Da li bi te opet - ne bi
Razlog jednostavan. Treba mi jedan dobar kvalitetan sex . Ne pranje mozga . Da se razumimo 800 kn za sat i kvalitetu cak je i malo . Ali ubise me kao st napisao one negativnosti. Poradi na tome .
Po meni br. 1 si u Splitu a ni Zagreba se ne sramis.
Ove recenzije pisem iskreno bez lazi i napuhavanja. To je tema.
Sljedi recenzija za kolegicu SIG kad uhvatim vrimena. Pusa
Kad uhvatim vrimena sljed
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|