D
Deleted member 4720
Guest
Mislim da Jura kara Polly i da ga trenutno zaboli kurac, moguce i doslovno. Mozda nakon sto svrsi bude opusten pa onda.Jura, nikakve info ti ne dajem dok nam ne napises recenziju sa sig...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da Jura kara Polly i da ga trenutno zaboli kurac, moguce i doslovno. Mozda nakon sto svrsi bude opusten pa onda.Jura, nikakve info ti ne dajem dok nam ne napises recenziju sa sig...
Nije to nego ne smije....Mislim da Jura kara Polly i da ga trenutno zaboli kurac, moguce i doslovno. Mozda nakon sto svrsi bude opusten pa onda.
I onda mi kaže da ne jebemVentura je bio 9 i po puta, molim lijepo
Ne seri juraZašto ti mislis da sam bio kod nje.To što je Dida rekao nešto pusti njega. Njega je sunce opičilo u glavu
Ja sam skužio čim mu se prestala obraćati... Jura je stara kurva...Nije to nego ne smije....
Da si bio to znamo...pitanje je di si svrsio???Ne seri jura
Doslovno me zabolio kod one Anne Suelene kako se već zove i to kad je sjela na meneMislim da Jura kara Polly i da ga trenutno zaboli kurac, moguce i doslovno. Mozda nakon sto svrsi bude opusten pa onda.
Nisam na wcu.Ne seri jura
Kako tkoJebe li ovdje netko ili se samo ovako zajebavamo porukama?
Patak....imaš li ti život? Sisatoj i guzatoj isto bih pitanje mogao postaviti.Sigica daj neku pjesmu
Patak....imaš li ti život? Sisatoj i guzatoj isto bih pitanje mogao postaviti.
Patak...tebe razumijem... osoba si koja isfrustrirana, zadovoljstvo na ovakvim forumima tražiš i pokušavaš pronaci. Ponekad uci na forum, pa vidjeti tko ti je odgovorio...pa sav sretan što je netko ti odgovorio, odgovaraš i ti.
Sisata i guzata je posebna prica.
Definitivno je, što uopce nije loše, osoba željna pažnje.

|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|