Iznapijala izmanipulirala decka...zgadila mu sve kurve...jadan vise ni kod jedne nece..A ti napravila gospodina???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iznapijala izmanipulirala decka...zgadila mu sve kurve...jadan vise ni kod jedne nece..A ti napravila gospodina???
Evi vidim da jura vozi mercedes... E to je gospodinIznapijala izmanipulirala decka...zgadila mu sve kurve...jadan vise ni kod jedne nece..
Zato je bio kod tebeEvi vidim da jura vozi mercedes... E to je gospodin
Nije bio...Zato je bio kod tebe
Sta ti mislis da ja dajem picke za selfi u autuZato je bio kod tebe
I pusti decka nek kaze. Ne prijeti mu na ppJura di si joj svrsio?
Nije bio... A svrsavanje je inace u kondom...za tebe nepoznanicaJura di si joj svrsio?
Neee... za bocu zestice i pizzuSta ti mislis da ja dajem picke za selfi u autu
Hah bolje i to nego ispirat se octom kasnijeNeee... za bocu zestice i pizzu
Neznas di ja svrsavam...ali pol foruma zna di tebi svrse...Nije bio... A svrsavanje je inace u kondom...za tebe nepoznanica
Meni nitko ne svrsava... Di si ti cuo da se ja jebemNeznas di ja svrsavam...ali pol foruma zna di tebi svrse...
Samo odabrani, samo gospoda... I to riketkiMeni nitko ne svrsava... Di si ti cuo da se ja jebem
Ne, kad ti pitas jel bio tkoSisata, jel zadrhtiš kad Marijole dođe na forum?
Rijetki su se vratili... osim venture jel bio tko 2 puta?Samo odabrani, samo gospoda... I to riketki
Aha, onda te prođu trnci?Ne, kad ti pitas jel bio tko
Sta te briga... Mislis ako ti nista normalno nikada ne pojebes da se ni oni ne vracajuRijetki su se vratili... osim venture jel bio tko 2 puta?
Odmah navlazim...Aha, onda te prođu trnci?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|