Pitaj Juru kad meni ne vjerujes...Ne lazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Juru kad meni ne vjerujes...Ne lazi
Hhaha mogu ja rec bilo sta.. A samo ja znam i oni istinu...Ekipa..ima ih ovdje desetak
Naravno da ne vjerujem takvom lazovu i manipulatoruPitaj Juru kad meni ne vjerujes...
Da e bez butelje i pizze nista... Plus poklon naravno... Nisam ja ovaj tvoj sljam...Oldie nosi pizzu na susret...
Posebna akcija kod sig:
Pizza za picku ,))
Nijedna draga...$$€€€ sva vrata otvarajuMarijole, koja te danas ostavila ispred vrata?
Haha i sam kazes da svaku drugi put ostanes vaniNijedna draga...$$€€€ sva vrata otvaraju
Pomijesalo ti se..nisam to rekao ali nema veze...alkohol je krivHaha i sam kazes da svaku drugi put ostanes vani
Jedino si kod rastavljene dame usaoPomijesalo ti se..nisam to rekao ali nema veze...alkohol je kriv
Di god sam htio....Jedino si kod rastavljene dame usao
I jos si jadnom venturi dao preporuku za njuJedino si kod rastavljene dame usao
Kako te nije sramota....I jos si jadnom venturi dao preporuku za nju
jesi ti dog s ruskinjom onom ja probao s nekom ruskinjom dog, a zena me bloka iz čista mira. Pitam za nju i frendicu kolko bi bio duo kaže nema prijatelja jedino ak ja imam curu al onda outcall samo 300+ 150€. Ne znam koja bi cura pristala na to . I nakon toga me blok. Bit će nije joj se svidila profilna s Mercedesom možda voli Audi moj joj ne naudi.Nijedna draga...$$€€€ sva vrata otvaraju
Lazes i izmisljas kao madmax u salonu za masaze...I jos si jadnom venturi dao preporuku za nju
Joj jura dajjj... Kasnije cesjesi ti dog s ruskinjom onom ja probao s nekom ruskinjom dog, a zena me bloka iz čista mira. Pitam za nju i frendicu kolko bi bio duo kaže nema prijatelja jedino ak ja imam curu al onda outcall samo 300+ 150€. Ne znam koja bi cura pristala na to . I nakon toga me blok. Bit će nije joj se svidila profilna s Mercedesom možda voli Audi moj joj ne naudi.
A ti napravila gospodina???Radis od njega olosa i kurvisa... Bas ima od koga naucit
Pokvario si decka skrozLazes i izmisljas kao madmax u salonu za masaze...
Nisam ali bar ga nisam gurnula u ponor kao tiA ti napravila gospodina???
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|