Pitaj Juru kad meni ne vjerujes...Ne lazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Juru kad meni ne vjerujes...Ne lazi
Hhaha mogu ja rec bilo sta.. A samo ja znam i oni istinu...Ekipa..ima ih ovdje desetak
Naravno da ne vjerujem takvom lazovu i manipulatoruPitaj Juru kad meni ne vjerujes...
Da e bez butelje i pizze nista... Plus poklon naravno... Nisam ja ovaj tvoj sljam...Oldie nosi pizzu na susret...
Posebna akcija kod sig:
Pizza za picku ,))
Nijedna draga...$$€€€ sva vrata otvarajuMarijole, koja te danas ostavila ispred vrata?
Haha i sam kazes da svaku drugi put ostanes vaniNijedna draga...$$€€€ sva vrata otvaraju
Pomijesalo ti se..nisam to rekao ali nema veze...alkohol je krivHaha i sam kazes da svaku drugi put ostanes vani![]()
Jedino si kod rastavljene dame usaoPomijesalo ti se..nisam to rekao ali nema veze...alkohol je kriv
Di god sam htio....Jedino si kod rastavljene dame usao
I jos si jadnom venturi dao preporuku za njuJedino si kod rastavljene dame usao
Kako te nije sramota....I jos si jadnom venturi dao preporuku za nju
jesi ti dog s ruskinjom onom ja probao s nekom ruskinjom dog, a zena me bloka iz čista miraNijedna draga...$$€€€ sva vrata otvaraju
Lazes i izmisljas kao madmax u salonu za masaze...I jos si jadnom venturi dao preporuku za nju
Joj jura dajjj... Kasnije cesjesi ti dog s ruskinjom onom ja probao s nekom ruskinjom dog, a zena me bloka iz čista mira. Pitam za nju i frendicu kolko bi bio duo kaže nema prijatelja jedino ak ja imam curu al onda outcall samo 300+ 150€. Ne znam koja bi cura pristala na to
. I nakon toga me blok. Bit će nije joj se svidila profilna s Mercedesom
možda voli Audi moj joj ne naudi.
A ti napravila gospodina???Radis od njega olosa i kurvisa... Bas ima od koga naucit
Pokvario si decka skrozLazes i izmisljas kao madmax u salonu za masaze...
Nisam ali bar ga nisam gurnula u ponor kao tiA ti napravila gospodina???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|