Cak ni stari sombi...hladi jaja ispod vinove loze i kune dan kad se prevarioRijetki su se vratili... osim venture jel bio tko 2 puta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cak ni stari sombi...hladi jaja ispod vinove loze i kune dan kad se prevarioRijetki su se vratili... osim venture jel bio tko 2 puta?
Da jesi ga pitao... Hahah opsjednut kurvom alkoholicarkomCak ni stari sombi...hladi jaja ispod vinove loze i kune dan kad se prevario
I meni, a na mailu mi karta iz Beograda za ZagrebDobro vece kozjak.. Jos malo pa prazna baterija...
Stari lisac igra igru..kad sam se ja zajebal, budu jos neki ,))Da jesi ga pitao... Hahah opsjednut kurvom alkoholicarkom
Ja svaki put kad mi se digne idem ko pobjednikMarijole, jel ides doma od kurve kao propali boem
Ventura je bio 9 i po puta, molim lijepoRijetki su se vratili... osim venture jel bio tko 2 puta?
Eto... Ti neki me zato cuvaju...Stari lisac igra igru..kad sam se ja zajebal, budu jos neki ,))
A ti propadas iz dana u dan, rusis si nivo...Eto... Ti neki me zato cuvaju...
I tebi ćerce.Dobro vece kozjak.. Jos malo pa prazna baterija...
Kao tijetki boem.Marijole, jel ides doma od kurve kao propali boem
Propali...Kao tijetki boem.
I meniUf svađa, a prazna mi baterja, nisam u Zg
Nema brigaj za moju buducnost...nisam kurvaA ti propadas iz dana u dan, rusis si nivo...
Prazna baterija ili si se primila posla?I meni
Imaš ovdje dosta aspiranata, primi ih pa procjeni sama.Citam i ovo i mislim si.. Nemojte zamjerit na pitanju
Kad je netko od vas isao zadnji put karat jer vam se prikaralo, a ne jel ste jedva dogovorili mj dana unaprijed, skupljali pare nekoliko mj za taj jedan seks, ili radi recenzije kako bi se hvalili... Odnosno koliko vas to samo "odraduje" po navici a koliko jebe onda kad im je trenutak bas tada za seks...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|