Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao bi ja njene 2 lubenice i breskvicuJe li netko probao lubenice kod ove prodavačice:
Kristina Mandarina se vratila na štand, novi hit su njene lubenice
Iako Kristinu često kritiziraju zbog mnoštva plastičnih operacija, na fotografijama se može vidjeti kako ipak ne izgleda kao sa slika s Instagrama. Prirodno lice bez šminke ne srami se pokazati na posluwww.24sata.hr
Nece se salon sam zaprljati ,radno popodne je sombi nemoze se samo po forumima hodatinema maserkesplit.
Ja sam onaj sto jebe kad mu se jebe. I to onda mora bit specijalno. Samo ovaj put neću sve spizdit nego će bar nes para ostatCitam i ovo i mislim si.. Nemojte zamjerit na pitanju
Kad je netko od vas isao zadnji put karat jer vam se prikaralo, a ne jel ste jedva dogovorili mj dana unaprijed, skupljali pare nekoliko mj za taj jedan seks, ili radi recenzije kako bi se hvalili... Odnosno koliko vas to samo "odraduje" po navici a koliko jebe onda kad im je trenutak bas tada za seks...
Tko dolaziJos pola sata i ostavljam vas
i Outcall radis?Moram vanujutro se vracam
Ne, privat....Tko dolazi
i Outcall radis?
Srecom....Ne, privat....
Nisam ja u tom biznisu toliko koliko si ti
Nisam dotakla dno zivota.....Srecom....
Tko o cemu, kurva o .....Nisam dotakla dno zivota.....
U kojoj sam ja kategoriji?Citam i ovo i mislim si.. Nemojte zamjerit na pitanju
Kad je netko od vas isao zadnji put karat jer vam se prikaralo, a ne jel ste jedva dogovorili mj dana unaprijed, skupljali pare nekoliko mj za taj jedan seks, ili radi recenzije kako bi se hvalili... Odnosno koliko vas to samo "odraduje" po navici a koliko jebe onda kad im je trenutak bas tada za seks...
Tebi je biznis, meni hobiNe, privat....
Nisam ja u tom biznisu toliko koliko si ti
Kurve su one koje ti pohodis... I to lose....Tko o cemu, kurva o .....
Smisao zivotaTebi je biznis, meni hobi
Ma ti si carJbmti nisam trebao nista pisati dok ne ode, tko
U kojoj sam ja kategoriji?
Ima i losih ali nijedna ne smrdi po alkoholu....Kurve su one koje ti pohodis... I to lose....
Ma jok... S obzirom da im ti dolszis moraju uzet nesto tezeIma i losih ali nijedna ne smrdi po alkoholu....
Druga je to kategorija sig..nisu to cure s ulice iliti kranjceviceveMa jok... S obzirom da im ti dolszis moraju uzet nesto teze
Afte u ustima hahahahMa jok... S obzirom da im ti dolszis moraju uzet nesto teze
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|