Odgovorno ponasanje...hvala lijepaAfte u ustima hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovorno ponasanje...hvala lijepaAfte u ustima hahahah
Hah jadne su kao i ti...Druga je to kategorija sig..nisu to cure s ulice iliti kranjceviceve
Jel ti radila oral bezOdgovorno ponasanje...hvala lijepa
Svi jebemo svoju kategoriju...ovi sa 2+ promila.dolaze k tebi...Hah jadne su kao i ti...
Pa da... Kategorija jadnika/ca...Svi jebemo svoju kategoriju...ovi sa 2+ promila.dolaze k tebi...
Isperi usta Listerinom prije nego.sto pljujes po kolegicama...Jel ti radila oral bez
U ta usta praznio se cijeli svijet... A ti slinis po njima
Mozda ti fali ljubavi kao venturiJel ti radila oral bez
U ta usta praznio se cijeli svijet... A ti slinis po njima
To su cinjenice... Od Amerike do Azije svrsavalo se u usta koja ti ljubis...Isperi usta Listerinom prije nego.sto pljujes po kolegicama...
To preporuci siroticama koje posjecujes.. Njima je potrebnije da se ne stvore afteIsperi usta Listerinom prije nego.sto pljujes po kolegicama...
Ja mirno spavam na kraju dana. Dok ti ispires Venturinu i Jurinu spermu iz usta....To su cinjenice... Od Amerike do Azije svrsavalo se u usta koja ti ljubis...
S tobom su ove na heroinuSvi jebemo svoju kategoriju...ovi sa 2+ promila.dolaze k tebi...
Jura nije bio kod mene... Ne brini ja ne radim svrsavanje u usta... To ostavljam tvom ranguJa mirno spavam na kraju dana. Dok ti ispires Venturinu i Jurinu spermu iz usta....
Ti znas. Kurva prorok jbtS tobom su ove na heroinu
Ma cim tebe procitam sve mi jasno.. Kakav ti takve kurveTi znas. Kurva prorok jbt
Hahaha...koga zavaravas... kazu da ti je specujalnost ass to mouthJura nije bio kod mene... Ne brini ja ne radim svrsavanje u usta... To ostavljam tvom rangu
Ko kazeHahaha...koga zavaravas... kazu da ti je specujalnost ass to mouth
Pohvalio mi se JuraJura nije bio kod mene... Ne brini ja ne radim svrsavanje u usta... To ostavljam tvom rangu
Vidim da se informiras al moram te razocarat...Ko kaze
Ne laziPohvalio mi se Jura
Ekipa..ima ih ovdje desetakKo kaze
Tel: 064/677-677
|
|
|
|