Kozjak Dida
Well-known member
Stručnjakinja će ti objasniti...ono kad rastežeš pišu, samo ne rastežeš ga ti nego ona. Tako nekako.A sto to znaci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stručnjakinja će ti objasniti...ono kad rastežeš pišu, samo ne rastežeš ga ti nego ona. Tako nekako.A sto to znaci
Eto vidis da nekima je jeb gaNe kužim likove koje jebe vanjština zgrade, alo pa nisi došao na ocjenjivanje arhitekture, nek na masažu, bitnije je jel interijer čist i da su čisti ručnici
Somby zapali trabanta, kreneš ujutro u 6, u 2 si u Splitu.. Izmasira te, iscijedi jaja i navečer udaraš za Čakovec, a možeš i prespavvat u Splituja ne mogu prežaliti da mi je tako daleko.davno bi već bio kod nje
Svica* ediiitMa nek se jave dida slobodno . Svatko o svakome stekne drugaciji dojam. Cak nemam ni mirisne stapice vec etericna ulja di se kapne u zdilu doslovno kao dvi i to svuca grije i skroz je ugodno .A sto se price tice i upilavanja da je on sutio ( ko sto ima i takvih gostiju sutila bi i ja i opet bude dobro svima) a neki dodju jer zele popit pice i vole razgovarat samnom prije il posli neko se olaksa s problemima ja saslusam netko ovako i onako imas sa svima drugaciji odnos. To je individualni pristup i prilagodjavanje a kljuc je u prvoj recenziji da je " musterija uvijek u pravu" kako da ne
ne znam kako se kod kuće opravdat da me nema dva dana hahaSomby zapali trabanta, kreneš ujutro u 6, u 2 si u Splitu.. Izmasira te, iscijedi jaja i navečer udaraš za Čakovec, a možeš i prespavvat u Splitu
Ribičija, pa nemoj da te ja moram učitne znam kako se kod kuće opravdat da me nema dva dana haha
Ne isplati se ,fasada losa termini samo sat sat i po traju ,ja debela salon u podrumu mozda se bavim otmicama i prodajom organa samo se istrosis bezveze i jos s jednim bubregom izadjes ... Ja ne bi kod sebe bolje kod latina ,jer ljudima stizu por u pp da idu tamo ne kod domacihne znam kako se kod kuće opravdat da me nema dva dana haha
a kako ću onda na ribićiju haha?Ribičija, pa nemoj da te ja moram učit
haha super siNe isplati se ,fasada losa termini samo sat sat i po traju ,ja debela salon u podrumu mozda se bavim otmicama i prodajom organa samo se istrosis bezveze i jos s jednim bubregom izadjes ... Ja ne bi kod sebe bolje kod latina ,jer ljudima stizu por u pp da idu tamo ne kod domacih
Daj se prestani ulizivatihaha super si
Ali stari se ne ulizuje bez veze, to je bečka škola, kod Sig mu je upaliloDaj se prestani ulizivati
znaš da ne mogu hahhaDaj se prestani ulizivati
Kak ti može biti sexy kad ju nisi vidio u živo? A simpa je, ko i sve ženskeznam da malo pretjerujem,al stvarno mi je simpa. i sexy uhhhhhhh
vidio sam one slike tuKak ti može biti sexy kad ju nisi vidio u živo? A simpa je, ko i sve ženske
laku noćAjte ljudi laku noc sutra vec u 9 provlacim ljude ispod fasade i uvodim ih u salon kroz katakombe u podrume .jel mislite da je to lako . .a tamo ih ceka necemo nit spominjati kakvi su sve moguci scenariji.. horror .. i sama se uplasim dok ovo pisem
Stavit cu druge skoro nemogu se sama slikati obicno zamolim stalnog nekog gosta s kim sam dobra da okinemo koju al sad imam nove tatoo dvi pa smisljam kako ih zavidati da nisu bas ocitevidio sam one slike tu
Stara baba 60 i kusur godina naborana i s viškom kila, dalje sve znamoAjte ljudi laku noc sutra vec u 9 provlacim ljude ispod fasade i uvodim ih u salon kroz katakombe u podrume .jel mislite da je to lako . .a tamo ih ceka necemo nit spominjati kakvi su sve moguci scenariji.. horror .. i sama se uplasim dok ovo pisem
Meni je bitno da se zna da me zaobilaze i hipnotizirano produze kod latinaStara baba 60 i kusur godina naborana i s viškom kila, dalje sve znamo
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|