I ja isto čini mi se baš ok ženaja ne mogu prežaliti da mi je tako daleko.davno bi već bio kod nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto čini mi se baš ok ženaja ne mogu prežaliti da mi je tako daleko.davno bi već bio kod nje
Ne citas to recenzije Ninja moj... Fasada je bitna a ne ja maserkaI ja isto čini mi se baš ok žena
Ali hvala na komplimentuI ja isto čini mi se baš ok žena
I sisataJa sam deblja od tebe fasada je ok... Ali nisam ko brazilke i imam 70 godina
Ma ti si bitna jebeš fasadu i fučkaš recenzijeNe citas to recenzije Ninja moj... Fasada je bitna a ne ja maserka
Ovo je baš lijepo vidjet da mi netko napiše ninja moj a ne ko Sig koja me vrijeđa hvala ti maserka od ❤Ne citas to recenzije Ninja moj... Fasada je bitna a ne ja maserka
Ona to iz dragosti ne misli to ozbiljnoOvo je baš lijepo vidjet da mi netko napiše ninja moj a ne ko Sig koja me vrijeđa hvala ti maserka od ❤
A neznam baš ti se odnosiš bolje prema meni a ona me nevoli a ona je meni okOna to iz dragosti ne misli to ozbiljno
Kaj je Sombi jel si ljubomoran kaj je maserka dobra prema meni haovaj je moj klon haha
haha jesam maloKaj je Sombi jel si ljubomoran kaj je maserka dobra prema meni ha
I ja na tebe jel si bio sa Sigicom hahahaha jesam malo
Ahahahh znaci i ja sam nesto slicno rekla za tebe JuricaMarijole ja pijem u dva slučaja kad mi je rođendan i kad nije . Ti kazes da sam bio kod sig i pitas di sam svršio ? Otkud ja pijan da znam kod kog sam bio kod kog ne. Sig ti sama rekla da nisam bio onda valjda nisam bio. Možda sam bio i kod maserke ko to zna. Možda i kod viki . Jebat ga sad eto kad ja pijan po plavom idem i dogovaram susrete s domaćima . Jedino kod Latina idem trijezan
Ne mlijeko nego čokolino.Ps Nemoj zaboraviti popiti čašu mlijeka Laku noć
Ma nije to.. Meni je zapravo zanimljiva činjenica da uopće postoji ovakav forum, potpuno slučajno sam naletio na njega upisujući u google "masaže Zagreb". Nisam često odlazio kod djevojaka jer me je jako brzo razočarala hrpa laži koja se krije iza takvih oglasa. Vrlo brzo sam shvatio što bih ja - dugotrajno poznanstvo s maksimalno dvije cure kod kojih bi išao dugoročno, u miru i diskreciji, da znam što me čeka i da nam je oboma lijepo, da se malo opustim, isključim mozak i da to traje. Kao nekakvi, recimo, fuck prijatelji. Nije riječ o hvaljenju ili nečem sličnom al postalo mi smiješno kako je do tih cura zapravo teško doći, pa onda krene zajebantsko pisanje kao sinoć. Zato i pomislih kako bi bilo zanimljivo pisat izvještaj uživo za napaćene suborce, čisto iz bizarnosti, kad nam se svima ponekad čine bizarno neuhvatljive. Naravno, bez detalja koji narušavaju bilo čiju privatnost i diskreciju, to je odvratno i potpuno neprihvatljivo.Citam i ovo i mislim si.. Nemojte zamjerit na pitanju
Kad je netko od vas isao zadnji put karat jer vam se prikaralo, a ne jel ste jedva dogovorili mj dana unaprijed, skupljali pare nekoliko mj za taj jedan seks, ili radi recenzije kako bi se hvalili... Odnosno koliko vas to samo "odraduje" po navici a koliko jebe onda kad im je trenutak bas tada za seks...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|