Jbg to je jedan od tri, ništa onda.Ok .. evo Big Joe ispunjava kriterije obdarenosti i izdrzljivosti demantiram njegovu tvrdnju u suprotno .. sretan ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg to je jedan od tri, ništa onda.Ok .. evo Big Joe ispunjava kriterije obdarenosti i izdrzljivosti demantiram njegovu tvrdnju u suprotno .. sretan ?
Eee.. To volim... Visak testosterona...Kako neće bit agresivni. To je sad već valjda ekvivalent otoka Dr. Moreaua. Rogovi im rastu, kurčevi iz očiju sijevaju, namirišu ženu čim prođe naplatne kod Karlovca.
A ko nema...Imaju li oruzja
Hormonalni poremecaj,njuh evoluiranKako neće bit agresivni. To je sad već valjda ekvivalent otoka Dr. Moreaua. Rogovi im rastu, kurčevi iz očiju sijevaju, namirišu ženu čim prođe naplatne kod Karlovca.
i govore ženama vrlo milozvučne stvari kao 'ispod brda je najbolji kukuruz' i 'volin sve šta se ražnju vrti i šta se na kurcu vrti'.Kako neće bit agresivni. To je sad već valjda ekvivalent otoka Dr. Moreaua. Rogovi im rastu, kurčevi iz očiju sijevaju, namirišu ženu čim prođe naplatne kod Karlovca.
Pa necemo sad jos i godine otkrivati javnoJbg to je jedan od tri, ništa onda.
To je bio treci kriterij za sigicu udatiPa necemo sad jos i godine otkrivati javno
malo folklora iz kakvog ima 'u tin krajevin': 'nti, bogati, vid'ti jove...'Eee.. To volim... Visak testosterona...
Preselimo sig na more a ne u Otok.To je bio treci kriterij za sigicu udati
Nedlje' t dis bije kasmo kunpire vadlimalo folklora iz kakvog ima 'u tin krajevin': 'nti, bogati, vid'ti jove...'
'ma, vraaaag joj sriću: ja joj reka da bude sa menon a ne š'njin'U Otoku kod Sinja najviše neženja: "U čemu je tajna? Dok si malo gucnija pive, žena nestane!"
Ima ih šta su išli u Ukrajinu tražit sriću, bome su se neki i vratili, ima u okolici Ruskinja, Moldavki, Ukrajinki, sve su prave žene, dobre sprida i zada... - kaže 46-godišnji neženja Ivan Žižićslobodnadalmacija.hr
Nacekat ce se .. aa da mi njima posaljemo winija .. svi ce bit sretni i zadovoljniU Otoku kod Sinja najviše neženja: "U čemu je tajna? Dok si malo gucnija pive, žena nestane!"
Ima ih šta su išli u Ukrajinu tražit sriću, bome su se neki i vratili, ima u okolici Ruskinja, Moldavki, Ukrajinki, sve su prave žene, dobre sprida i zada... - kaže 46-godišnji neženja Ivan Žižićslobodnadalmacija.hr
a bije san u Jose man'tog, vrag mu sriću udnijaNedlje' t dis bije kasmo kunpire vadli
Brijem da su svi tamo ful komunikativni sa zenamaNacekat ce se .. aa da mi njima posaljemo winija .. svi ce bit sretni i zadovoljni
Pa da im @Winn69 u 3 godine od momka priko alkara postane alajčauš...mogu onda objediniti Alku i PrideNacekat ce se .. aa da mi njima posaljemo winija .. svi ce bit sretni i zadovoljni
Okle dokle san ja nju vrtije i ćaći san joj reka da ćmu dat dvoj janjadi za nju a ona se prokurvala s po sela'ma, vraaaag joj sriću: ja joj reka da bude sa menon a ne š'njin'
Sidi tuten i štaš popt...Brijem da su svi tamo ful komunikativni sa zenama
'ma bugati, sa ženskon divan't, jes'man'it'...tako je tamo.Brijem da su svi tamo ful komunikativni sa zenama
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|