maserkasplit
Well-known member
Ček, ček, jel to znači da ćeš ti isprobati potencijalnog kandidata prije nego ga preporučiš sig?
Pa nego kako drugacije,pa moram se zrtvovati za njenu dobrobit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ček, ček, jel to znači da ćeš ti isprobati potencijalnog kandidata prije nego ga preporučiš sig?
Imam osjećaj da će se nakon ovog kandidati namnožiti kao komarci ove godine.Pa nego kako drugacije,pa moram se zrtvovati za njenu dobrobit
Ponavljam : mladji ,lijepi obdareni ... Posli cemo ih grupirati po karakterima ,smislu za humor i ostalo ...Imam osjećaj da će se nakon ovog kandidati namnožiti kao komarci ove godine.
E jbg ja odmah odpadam..ni mlad..ni obdaren....Ponavljam : mladji ,lijepi obdareni ... Posli cemo ih grupirati po karakterima ,smislu za humor i ostalo ...
Bilježim se sa štovanjemPonavljam : mladji ,lijepi obdareni ... Posli cemo ih grupirati po karakterima ,smislu za humor i ostalo ...
Rekla san da je udajem jebemu ne da je dajemE jbg ja odmah odpadam..ni mlad..ni obdaren....
Hahaha jesi siguranBilježim se sa štovanjem
A lijep jesi?E jbg ja odmah odpadam..ni mlad..ni obdaren....
APPHahaha jesi siguran
A to mi slab adut..A lijep jesi?
E jbg onda, ni lijep, ni mlad ni obdaren...A to mi slab adut..
Miro ljepota je prolazna ionakoA to mi slab adut..
A ti si nam sve od ovoga ? Da te odmah prvog stavim na izbornu listu ako jesi da se ne mucimo puno s drugima da se ne stvara guzvaE jbg onda, ni lijep, ni mlad ni obdaren...
Jel bi volio biti lijep ili glup?Miro ljepota je prolazna ionako
NisamA ti si nam sve od ovoga ? Da te odmah prvog stavim na izbornu listu ako jesi da se ne mucimo puno s drugima da se ne stvara guzva
A maserka ko da je trazila kriterije koje ja neispunjavam..a mogla je postavit ..ko naj vise moze popit..koje najtezi...nesto normalno jbt...E jbg onda, ni lijep, ni mlad ni obdaren...
Mae ako ih se javi previše još će i sklekove trebat radit...A maserka ko da je trazila kriterije koje ja neispunjavam..a mogla je postavit ..ko naj vise moze popit..koje najtezi...nesto normalno jbt...
Haha brijem da bi vas kod pića SiG polovicu srušila. Možda da bude kriterij tko može popiti više od SiG. Mogu i ja asistirati kao stari alkoholičar ^^ U smislu tek ako moš popit više od mene, uopće ulaziš u konkurencijuA maserka ko da je trazila kriterije koje ja neispunjavam..a mogla je postavit ..ko naj vise moze popit..koje najtezi...nesto normalno jbt...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|