Plovak1990
Well-known member
Da je pametna, ta bi zarađivala svih šezdeset plaća mjesečnoBio sam jednom u Otoku u birtiji, u birtiji 60 ljudi jedina ženska osoba konobarica - i ona 60.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je pametna, ta bi zarađivala svih šezdeset plaća mjesečnoBio sam jednom u Otoku u birtiji, u birtiji 60 ljudi jedina ženska osoba konobarica - i ona 60.
DovoljnoooSidi tuten i štaš popt...
Nešto slično ko naša birtija?Bio sam jednom u Otoku u birtiji, u birtiji 60 ljudi jedina ženska osoba konobarica - i ona 60.
Zamisli tamo bit kurva.. Eee....Da je pametna, ta bi zarađivala svih šezdeset plaća mjesečno
Ista stvar. Šankerica, konobarica, dva tri lika nalakćena za šank, ostali sjede po stolovima i uglavnom prisluškuju ove na šanku.Nešto slično ko naša birtija?
Al tamo se pije samo gemišt i pive, nema kratkih, bar ne u večernjim satima, to je rezervirano za jutro.Dovoljnooo
tamo je vrlo lako da žena postane 'kurva'.Zamisli tamo bit kurva.. Eee....
Pretpostavljam da i kurve imaju neke kakve takve kriterije...Zamisli tamo bit kurva.. Eee....
E jbg...niti vino...Al tamo se pije samo gemišt i pive, nema kratkih, bar ne u večernjim satima, to je rezervirano za jutro.
Radi želuca se mora ujutro rakijica, dotur pripisa...Al tamo se pije samo gemišt i pive, nema kratkih, bar ne u večernjim satima, to je rezervirano za jutro.
To je likRadi želuca se mora ujutro rakijica, dotur pripisa...
ali sve ti je u superlativu: 'daj kavurdu', 'popij tu rakijet'nu', 'daj mi tu dašćurdu'.Radi želuca se mora ujutro rakijica, dotur pripisa...
15.8. će slaviti Gospu a 1.8. ukazanje SigiceJbt Sig ak te odvedu tam ..beli Zg te vise nividje...
a kako je 'guzata' njima je to znak da 'more rađat, more kopat, rankača'.Jebeš ZG, kad je u Otoku raja. Punih jaja.
To je gore neg kod Mome u 5 ujutro...Nešto slično ko naša birtija?
Svi ce proc prvo carinu kod mene ne dam ja nju svakomeJbt Sig ak te odvedu tam ..beli Zg te vise nividje...
Sad ti je jasno zašto su vlaji obožavali Kolindu.Jebeš ZG, kad je u Otoku raja. Punih jaja.
Ček, ček, jel to znači da ćeš ti isprobati potencijalnog kandidata prije nego ga preporučiš sig?Svi ce proc prvo carinu kod mene ne dam ja nju svakome
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|