Jbg ne zadovoljavam jedan kriterijZnas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdarene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg ne zadovoljavam jedan kriterijZnas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdarene
Donekle pisee...Jbg ne zadovoljavam jedan kriterij
Pitas za prijatelja ?Kad Sig stiže u grad pod Marjanom?
Bit ce clanak o tomeKad Sig stiže u grad pod Marjanom?
Necu nista komentirati znas da ne smim na ovo odg a isto pitasJbg ne zadovoljavam jedan kriterij
Ja ne zadovoljavam ni jedan od ovih ? Jel ima šta drugo?Znas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdarene
Tj izjavljujes .. jbmti editNecu nista komentirati znas da ne smim na ovo odg a isto pitas
Ma sve se možeNecu nista komentirati znas da ne smim na ovo odg a isto pitas
U Otoku kraj Sinja 80 neoženjenih....Pitas za prijatelja ?
Nema dida jebemu znas kakve smo mi stare debele ruzne jadne volimo samo mlade i obdarene da nas dignu iz mrtvihJa ne zadovoljavam ni jedan od ovih ? Jel ima šta drugo?
ma, ti bi radije na bikijadu u Dicmu.U Otoku kraj Sinja 80 neoženjenih....
E tesko mene potegnuti za jezik inaceMa sve se može
A jesu li agresivni? Bar malo...U Otoku kraj Sinja 80 neoženjenih....
Ti bi SiG u Otok koji nema moraA jesu li agresivni? Bar malo...
Pa onako, redovito pribiju suce i gostujuću ekipu u županijskoj nogometnoj ligi...A jesu li agresivni? Bar malo...
Ok .. evo Big Joe ispunjava kriterije obdarenosti i izdrzljivosti demantiram njegovu tvrdnju u suprotno .. sretan ?E tesko mene potegnuti za jezik inace
Ipak cu zadrzati za sebe odgovor na komentar o ispunjavanju kriterija
Imaju li oruzjaPa onako, redovito pribiju suce i gostujuću ekipu u županijskoj nogometnoj ligi...
Ima Cetinu koja ide do mora..Ti bi SiG u Otok koji nema mora
Kako neće bit agresivni. To je sad već valjda ekvivalent otoka Dr. Moreaua. Rogovi im rastu, kurčevi iz očiju sijevaju, namirišu ženu čim prođe naplatne kod Karlovca.A jesu li agresivni? Bar malo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|