Kozjak Dida
Well-known member
Šta piše u A4 o tome? A malo privatnosti?Ne bi meni u kupatilo bez nadzora ja iman hrpu kozmetike a ovih k za tusiranje uvijek 5- 10 vrsta ... Pa da dodjes s bocom od litre i sve isprpas![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta piše u A4 o tome? A malo privatnosti?Ne bi meni u kupatilo bez nadzora ja iman hrpu kozmetike a ovih k za tusiranje uvijek 5- 10 vrsta ... Pa da dodjes s bocom od litre i sve isprpas![]()
Ma ne nego trazim ljubav svog zivota... U seksu se razumijemoAko je sex u pitanju ja cu ti bit dozivotni partner u tome![]()
Ovo bi bila iznimkaŠta piše u A4 o tome? A malo privatnosti?
Tu ces to tesko naciMa ne nego trazim ljubav svog zivota... U seksu se razumijemo![]()
Ma generalno... Trazim posvuda...Tu ces to tesko naci
Svaki dan kod Mome na kavu izbaci sise na sank i vidit ces ko je zainteresiranMa generalno... Trazim posvuda...
punk (prikladnog imena) za muškarce nižeg uzrasta, ali dobre voljeA ti tak mila i draga![]()
U Splitu jos nisi probalaMa generalno... Trazim posvuda...
Odmah trazim da budem konobar kod frenda..Svaki dan kod Mome na kavu izbaci sise na sank i vidit ces ko je zainteresiran![]()
E ako se vratim u zg kao slobodna sa mosta slobode da se bacim...U Splitu jos nisi probalamozda se sudariss nekim kad se najmanje nadas
![]()
Ali ne seks... Emocija...Svaki dan kod Mome na kavu izbaci sise na sank i vidit ces ko je zainteresiran![]()
Znas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdareneE ako se vratim u zg kao slobodna sa mosta slobode da se bacim...
Ma neee to nije rijesenje...E ako se vratim u zg kao slobodna sa mosta slobode da se bacim...
Ma ne nego trazim ljubav svog zivota... U seksu se razumijemo![]()
I da nisu skupi...Znas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdarene![]()
Pa kad ti pridju ti ih pospremi i oni koji su spremni proci nesto i bez njih ti su odabrani.Ali ne seks... Emocija...
Slazem se s ovim...
Kao ona likusa na 24 h... Likovi me se boje jer sam predobra za njihMa neee to nije rijesenje...
Mozda si jednostavno predobra...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |