Kozjak Dida
Well-known member
Šta piše u A4 o tome? A malo privatnosti?Ne bi meni u kupatilo bez nadzora ja iman hrpu kozmetike a ovih k za tusiranje uvijek 5- 10 vrsta ... Pa da dodjes s bocom od litre i sve isprpas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta piše u A4 o tome? A malo privatnosti?Ne bi meni u kupatilo bez nadzora ja iman hrpu kozmetike a ovih k za tusiranje uvijek 5- 10 vrsta ... Pa da dodjes s bocom od litre i sve isprpas
Ma ne nego trazim ljubav svog zivota... U seksu se razumijemoAko je sex u pitanju ja cu ti bit dozivotni partner u tome
Ovo bi bila iznimkaŠta piše u A4 o tome? A malo privatnosti?
Tu ces to tesko naciMa ne nego trazim ljubav svog zivota... U seksu se razumijemo
Ma generalno... Trazim posvuda...Tu ces to tesko naci
Svaki dan kod Mome na kavu izbaci sise na sank i vidit ces ko je zainteresiranMa generalno... Trazim posvuda...
punk (prikladnog imena) za muškarce nižeg uzrasta, ali dobre voljeA ti tak mila i draga
U Splitu jos nisi probala mozda se sudariss nekim kad se najmanje nadasMa generalno... Trazim posvuda...
Odmah trazim da budem konobar kod frenda..Svaki dan kod Mome na kavu izbaci sise na sank i vidit ces ko je zainteresiran
E ako se vratim u zg kao slobodna sa mosta slobode da se bacim...U Splitu jos nisi probala mozda se sudariss nekim kad se najmanje nadas
Ali ne seks... Emocija...Svaki dan kod Mome na kavu izbaci sise na sank i vidit ces ko je zainteresiran
Znas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdareneE ako se vratim u zg kao slobodna sa mosta slobode da se bacim...
Ma neee to nije rijesenje...E ako se vratim u zg kao slobodna sa mosta slobode da se bacim...
Ma ne nego trazim ljubav svog zivota... U seksu se razumijemo
I da nisu skupi...Znas da cu ja suziti izbor samo na lijepe mladje ( donekle) i obdarene
Pa kad ti pridju ti ih pospremi i oni koji su spremni proci nesto i bez njih ti su odabrani.Ali ne seks... Emocija...
Slazem se s ovim...
Kao ona likusa na 24 h... Likovi me se boje jer sam predobra za njihclanak...Ma neee to nije rijesenje...
Mozda si jednostavno predobra...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|