Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, daaa... Jos malo do udaje...Sta ima Sigica?
Jel se jos kurvas?
Nemoj brate...tek je završila jednu terapiju...Sta ima Sigica?
Jel se jos kurvas?
Jedan bend koji slušam ima album koji se zove 'public castration is a good idea'. ali govorim ti stvari koje već znaš.To cu sigurno... Kastracija spasava zivote....
Nije on tolika smekercina da se sjeti te vrste zajebancijeE jbg Sig nece te Max za 2600..pitaj ga zakoliko hoce ..ponudi 3000 ja platim razliku...ali dogovori ako te nezadovolji vraca lovu...
a nisam mislio o 'bendu'.Jedan bend koji slušam ima album koji se zove 'public castration is a good idea'. ali govorim ti stvari koje već znaš.
Ma ne rekla je danas da traži životnog partnera hahaSta ima Sigica?
Jel se jos kurvas?
možda traži dlaku u jajetu.Ma ne rekla je danas da traži životnog partnera haha
Drugaa ove godine zavrsenaa.. Krenuloo mee... Ima da se nestetno udam do kraja godine...Nemoj brate...tek je završila jednu terapiju...
Sig jel to istina?Ma ne rekla je danas da traži životnog partnera haha
Ne bi meni u kupatilo bez nadzora ja iman hrpu kozmetike a ovih k za tusiranje uvijek 5- 10 vrsta ... Pa da dodjes s bocom od litre i sve isprpasJa nisam lopov...jel ostavila da koristim? Je. Pa ja koristim, šta ima veze kad.
Ma ne nego svi pobjegnu od mene...možda traži dlaku u jajetu.
A jest ali bezuspjesnoSig jel to istina?
polako...strpljen spašen.Ma ne nego svi pobjegnu od mene...
Ma razocarao je Max...nece je za 2600Ma ne rekla je danas da traži životnog partnera haha
Naravnoo... Zasto ne.. Fora..Sig, jel misliš da se čiste lezbijke mogu baviti ovom profesijom?
A ti tak mila i dragaMa ne nego svi pobjegnu od mene...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|