Sisata i guzata
Well-known member
Zato si tuBravo, drago mi je da sam ti dao smisao i svrhu tvom zivotu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato si tuBravo, drago mi je da sam ti dao smisao i svrhu tvom zivotu
Tako je, uskoro cu ti pocet naplacivat toZato si tu
Rado... Dat cu ti da si kupis ljekove za smirenjeTako je, uskoro cu ti pocet naplacivat to
Srce, ja sam toliko smiren svaki dan, koliko ti neces biti da zivis tri zivota. Radje usmjeri te novce za sebe.Rado... Dat cu ti da si kupis ljekove za smirenje
Pale li vas ovakve perverzije:
Opet si razjeban nesto... Daj popij jednu za zivce...Srce, ja sam toliko smiren svaki dan, koliko ti neces biti da zivis tri zivota. Radje usmjeri te novce za sebe.
Nije dobro večeravat tako kasno...A taman sam večera, odi Seb u....
Sad ce povratit tak da nije stetaNije dobro večeravat tako kasno...
Nisam siguran bas tko je od nas dvoje razjeban, pogotovo ako uzmemo u obzir tvoju profesiju. Mada trenutno ne mislim fizicki razjeban.Opet si razjeban nesto... Daj popij jednu za zivce...
Nemoj, još će postat bulimičan.Sad ce povratit tak da nije steta
Slike prolapsa nakon što je konj razvali su još i gore.A taman sam večera, odi Seb u....
Vidis da se ne jebem... Pisem s tobom...Nisam siguran bas tko je od nas dvoje razjeban, pogotovo ako uzmemo u obzir tvoju profesiju. Mada trenutno ne mislim fizicki razjeban.
Ti druze...para ti izlazi na usi...Vidis da se ne jebem... Pisem s tobom...
A ti me ni na koji nacin ne mozes razjebat
Takodjer, zato pusa u celo i laku nocVidis da se ne jebem... Pisem s tobom...
A ti me ni na koji nacin ne mozes razjebat
I tebiTakodjer, zato pusa u celo i laku noc
Di vrijedjam? Ti bi uzivala da mi izlazi znam, no nis od toga dragaTi druze...para ti izlazi na usi...
Sad i kurve krenuo da vredas...
Čekan da svi zaspu, pod štreson san malo...bit će bolje...a i kala san malo...danas mi se srce skoro da nije uzlupalo, tek negdje u 11 minuti na trećoj pozi...Nije dobro večeravat tako kasno...
Profesiju... Znaci do toga smo dosli... Hahaha....Di vrijedjam? Ti bi uzivala da mi izlazi znam, no nis od toga draga
Opa stičeš kondiciju.Čekan da svi zaspu, pod štreson san malo...bit će bolje...a i kala san malo...danas mi se srce skoro da nije uzlupalo, tek negdje u 11 minuti na trećoj pozi...
A do prosinca doci ce i na 2 h...Opa stičeš kondiciju.
Još malo pa ćeš svih 30 min aktivno koristiti.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|