Ma koja 2 sata, ko će to platit.A do prosinca doci ce i na 2 h...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma koja 2 sata, ko će to platit.A do prosinca doci ce i na 2 h...
Mad maxMa koja 2 sata, ko će to platit.
Pa koristim, malo se duže otuširam na odlasku, prilijem šampone i regwneratore u svoje bočice i tako....Opa stičeš kondiciju.
Još malo pa ćeš svih 30 min aktivno koristiti.
Ae treba vratiti malo od uloženogPa koristim, malo se duže otuširam na odlasku, prilijem šampone i regwneratore u svoje bočice i tako....
Onda treba ponest samponice sa sobomAe treba vratiti malo od uloženog
Ja nisam lopov...jel ostavila da koristim? Je. Pa ja koristim, šta ima veze kad.Onda treba ponest samponice sa sobom
SiG, tako je to kada zadireš u nečiju ranjivu točku. A većina su ljudi (muškarci i žene) ako im zadireš u strasti ili osjećaja svoga spola. Sjećam se davno kad sam nekoj ružnoj, nadrogiranoj vrlo davno u kafiću rekao 'makni se od mene: nisi niti malo ženstvena': htjela mi je oči iskopati. Sada, sa godinama, čak i u najvećoj ljutnji, ne bih to rekao nekoj ženi.Ne, samo one koji dignu halambuku kad ih pitas kako znaju jesu li zadovoljili zenu
Sve je to placeno i preplacenooJa nisam lopov...jel ostavila da koristim? Je. Pa ja koristim, šta ima veze kad.
,Ma neka to sve ode do đavola.Jel za večeras gotovo " Na rubu znanosti ( pameti ) " ?
Poznato je da je samokontola jedna od kvalitetnijih osobina...ja je često pogubim po putu.SiG, tako je to kada zadireš u nečiju ranjivu točku. A većina su ljudi (muškarci i žene) ako im zadireš u strasti ili osjećaja svoga spola. Sjećam se davno kad sam nekoj ružnoj, nadrogiranoj vrlo davno u kafiću rekao 'makni se od mene: nisi niti malo ženstvena': htjela mi je oči iskopati. Sada, sa godinama, čak i u najvećoj ljutnji, ne bih to rekao nekoj ženi.
neminovno je...ali život je takav.Poznato je da je samokontola jedna od kvalitetnijih osobina...ja je često pogubim po putu.
Ali ja njega nisam pitala zasto nije muzevan... Vec kako zna da je skoro svaka bila zadovoljena... A on krenuo o bunaru i mojoj profesiji... E jebem te zivoteSiG, tako je to kada zadireš u nečiju ranjivu točku. A većina su ljudi (muškarci i žene) ako im zadireš u strasti ili osjećaja svoga spola. Sjećam se davno kad sam nekoj ružnoj, nadrogiranoj vrlo davno u kafiću rekao 'makni se od mene: nisi niti malo ženstvena': htjela mi je oči iskopati. Sada, sa godinama, čak i u najvećoj ljutnji, ne bih to rekao nekoj ženi.
Ne smatram to niti perverzijama vec zlostavljenjem zivotinja...Pale li vas ovakve perverzije:
što se tiće muškoga roda to je i za očekivati. nije u tome stvar da se bojim da nam žene lažu nego znamo da nas žene mjere: žene otvaraju vrata raja, 'vrt tjelesnih užitaka', i znamo da neće svakome. easy as that.Ali ja njega nisam pitala zasto nije muzevan... Vec kako zna da je skoro svaka bila zadovoljena... A on krenuo o bunaru i mojoj profesiji... E jebem te zivote
Nemoj.Nisam siguran bas tko je od nas dvoje razjeban, pogotovo ako uzmemo u obzir tvoju profesiju. Mada trenutno ne mislim fizicki razjeban.
što se tiće muškoga roda to je i za očekivati. nije u tome stvar da se bojim da nam žene lažu nego znamo da nas žene mjere: žene otvaraju vrata raja, 'vrt tjelesnih užitaka', i znamo da neće svakome. easy as that.
smotano se izrazio: žene nas odmjeravaju...tu smo najranjiviji. eno ti razlog zašto neki muškarci preferiraju isključivo biti 'sa dečkima' i promatrati svaku i komentirati čak prosječne žene: jer od ostalih muških će dobiti afirmaciju i boje se da će ih žena kastrirati.Ali ja njega nisam pitala zasto nije muzevan... Vec kako zna da je skoro svaka bila zadovoljena... A on krenuo o bunaru i mojoj profesiji... E jebem te zivote
Ooo Jucieeee.....Di ste macke stigo Whiskas
To cu sigurno... Kastracija spasava zivote....smotano se izrazio: žene nas odmjeravaju...tu smo najranjiviji. eno ti razlog zašto neki muškarci preferiraju isključivo biti 'sa dečkima' i promatrati svaku i komentirati čak prosječne žene: jer od ostalih muških će dobiti afirmaciju i boje se da će ih žena kastrirati.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|