D
Deleted member 4720
Guest
Pa jedino je i bitno da je meni super dok jebem kurvu.Nitko nije rekao da TEBI nije super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jedino je i bitno da je meni super dok jebem kurvu.Nitko nije rekao da TEBI nije super
NePale li vas ovakve perverzije:
Ma mos mislit...Ma daj riješi to i pozovi ga u odaje.
Pa fala Bogu da si skuzio...Pa jedino je i bitno da je meni super dok jebem kurvu.
I ja to mislim to je fatalna privlačnost hahaSig i Max se toliko svađaju da sam siguran da će se kad tad pojebat
Nista tu nije fatalno...I ja to mislim to je fatalna privlačnost haha
Ma ti se svadjas sama sa sobom meni se cini. Vise nego sa svima nama. Gle nemrem bit i skompleksiran i nemat problem s egom. To dvoje ti bas ne ide jedno s drugim. Daj se odlucim Ti si kao kovanica koja ima svije strane. Pa se svaki dan prije ulogiravanja na for bacis u zrak, pa ono sto padne taj dan. Tako se ponasas.E al ja se me svadam s njim nego je decko toliko iskompleksiran da je s njim nemoguca zajebancija
Jbt Bach baš si perverzan odvratno
Maksicu... Ovo je forum za prostituciju... Oladi malo...Ma ti se svadjas sama sa sobom meni se cini. Vise nego sa svima nama. Gle nemrem bit i skompleksiran i nemat problem s egom. To dvoje ti bas ne ide jedno s drugim. Daj se odlucim Ti si kao kovanica koja ima svije strane. Pa se svaki dan prije ulogiravanja na for bacis u zrak, pa ono sto padne taj dan. Tako se ponasas.
Je ti si me prosvijetlila, isuse boze, hvala ti sto si mi dao Sig i ovaj forum. Kako ti prezivis dan s tolikim egom? Bila bi opasan frajer.Pa fala Bogu da si skuzio...
SiG su toliko naživcirali i ulijetali ovdje da, nažalost, unaprijed neke smatra kompleksašima. Tako mi se čini.Ma ti se svadjas sama sa sobom meni se cini. Vise nego sa svima nama. Gle nemrem bit i skompleksiran i nemat problem s egom. To dvoje ti bas ne ide jedno s drugim. Daj se odlucim Ti si kao kovanica koja ima svije strane. Pa se svaki dan prije ulogiravanja na for bacis u zrak, pa ono sto padne taj dan. Tako se ponasas.
Meni je drago sto si skuzio da ti pomazemJe ti si me prosvijetlila, isuse boze, hvala ti sto si mi dao Sig i ovaj forum. Kako ti prezivis dan s tolikim egom? Bila bi opasan frajer.
Znas koliko ti mene to dira? Evo jako s se uznemirio. Ne znam kako cu zaspatiMaksicu... Ovo je forum za prostituciju... Oladi malo...
Preozbiljno shvacas... Nista ti nisam rekla osim stavila znak na penis od 16 cm... Toliko o kompleksima
Ne, samo one koji dignu halambuku kad ih pitas kako znaju jesu li zadovoljili zenuSiG su toliko naživcirali i ulijetali ovdje da, nažalost, unaprijed neke smatra kompleksašima. Tako mi se čini.
Ti si profi, ovo je amatersko takmičenje. Sa profesionalnom sutkinjomOsjetio sam se pozvanim odgovoriti
Ma totalno, ti si nas psihoterapeutMeni je drago sto si skuzio da ti pomazem
Hvala ti... Radi tebe se osjecam korisnomMa totalno, ti si nas psihoterapeut
Bravo, drago mi je da sam ti dao smisao i svrhu tvom zivotuHvala ti... Radi tebe se osjecam korisnom
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|