D
Deleted member 4720
Guest
Mislim da si jedan od rijetkih. No svako ima svoj gust. RespectDa ali ja nevolim recimo usku picu bolje kad je šira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da si jedan od rijetkih. No svako ima svoj gust. RespectDa ali ja nevolim recimo usku picu bolje kad je šira
195/107/20Ajd svatko da napise visinu i duzinu pa da vidimo jel cesce visok muskarac manji kurac i nizi veci ili obratno....
Aj vozi, tebe nije nitko ništa pita.195/107/20
Poklope se poklope.... Ali ti mene neces dovest do orgazma ako te ne poznajem jako dobro i ako mi se ne svidas na nivou da te volim ili da sam bar zaljubljena... I to ti je sreco 90 posto zena... Probudi se...Strast i sexualna kemija koje se poklope se itekako osjete.
Pa sto sad bi to kao trebala biti meni neka uvreda haahahaha. A dobro. Ako si se sad osjetila nadmocnom. Izvoli i uzivaj u svojoj pobjedi.Vagina se siri i skuplja... Prilagodava penisu tako da vam prica ne drzi vodu... A sad je zato sto paris ovdje kao extra jebac a samo 16
Ja nebi mogo triput ali Max bi mogaoNemate vi pojma...sa mnom bi vi 3 puta svrsili a ja nijednom i izasli bi kroz vrata kao herkul
Apsolutno... Vi biste izasli zadovoljni/eniNe znam jel ti to za pohvalu bas haahahahah
Evi ti haha radi ravnotezePa sto sad bi to kao trebala biti meni neka uvreda haahahaha. A dobro. Ako si se sad osjetila nadmocnom. Izvoli i uzivaj u svojoj pobjedi.
Sreco, imam malo vise godina od tebe. Znam savrseno ko je sve bio zadovoljan a ko nije. Nisu sve zene iste. Ti vjeruj u sto god ti zelis.Poklope se poklope.... Ali ti mene neces dovest do orgazma ako te ne poznajem jako dobro i ako mi se ne svidas na nivou da te volim ili da sam bar zaljubljena... I to ti je sreco 90 posto zena... Probudi se...
Osjetio sam se pozvanim odgovoritiAj vozi, tebe nije nitko ništa pita.
Ja ne bi sigurnoApsolutno... Vi biste izasli zadovoljni/eni
Što ti misliš je meni nebitno, a ja znam o sebi što znam...Nemate vi pojma...sa mnom bi vi 3 puta svrsili a ja nijednom i izasli bi kroz vrata kao herkul
Sigi jel tvoja pica uska ili širaVagina se siri i skuplja... Prilagodava penisu tako da vam prica ne drzi vodu... A sad je zato sto paris ovdje kao extra jebac a samo 16
Koliko imas godina... S obzirom da si rekao da si mlađi od Venture...Sreco, imam malo vise godina od tebe. Znam savrseno ko je sve bio zadovoljan a ko nije. Nisu sve zene iste. Ti vjeruj u sto god ti zelis.
Tocno takoŠto ti misliš je meni nebitno, a ja znam o sebi što znam...
Kako za koji kurac...Sigi jel tvoja pica uska ili šira
Sto mislis kakva je ako su joj ispod 18 cm male kiteSigi jel tvoja pica uska ili šira
KraljicaKako za koji kurac...
Pa realno ste mali... A kakva sam nikad nisi niti ces imati priliku probatiSto mislis kakva je ako su joj ispod 18 cm male kite
Ne znam zašto, al još nisam naletio na široku pičku.Sigi jel tvoja pica uska ili šira
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|