Sisata i guzata
Well-known member
Kako znas da zadovoljava sve...Da i ne, zadovoljava on skoro sve. Samo jednom sam naletio na bunar, al to ne bi zadovoljio ni konj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znas da zadovoljava sve...Da i ne, zadovoljava on skoro sve. Samo jednom sam naletio na bunar, al to ne bi zadovoljio ni konj.
Pa kazale mu...Kako znas da zadovoljava sve...
A i ja svasta pitam Miro mojPa kazale mu...
Ne citas s razumijevanjem, rekoh skoro sve. Kako znam ovo, kako znam ono. Jednostavno znam odredjene stvari, isto kako ih i ti znas.Kako znas da zadovoljava sve...
Pa kazale mu...
Kao da neznas kako ti svakom kazes da je naj bolji ...ljepsi..triput svrsila...A i ja svasta pitam Miro moj
Dobro, a zasto je ta koju nisi zadovoljio bunar?Ne citas s razumijevanjem, rekoh skoro sve. Kako znam ovo, kako znam ono. Jednostavno znam odredjene stvari, isto kako ih i ti znas.
Uvažena SiG, svaki pošteni muškarac to zna ...razlika između mulca i mužjaka.Kako znas da zadovoljava sve...
Po cemu...?Uvažena SiG, svaki pošteni muškarac to zna ...razlika između mulca i mužjaka.
Ne mogu ja lagati na tom nivou ako nije tako... Ja samo srceko posaljemKao da neznas kako ti svakom kazes da je naj bolji ...ljepsi..triput svrsila...
Muška stvar. I mi ćemo prepoznati prave strasti i trenutke kad smo dobri bili. Ali neki jadnici će tako i ostati: jadni!Po cemu...?
Iz razloga zasto si ti stavila sad na moj prosjecni kurac. I iz istog razloga zasto se zene sprdaju s malim kitama. Zamisli da se mjeri dubina vagine i obujam, koji nije isti kod svake zene jel tako. Meni je to recimo puno zanimljivije. Ko ima usku lijepu picu. Plitku. Ajmo malo o tim mjerama.Dobro, a zasto je ta koju nisi zadovoljio bunar?
Sig, to ti je aksiom.Po cemu...?
Iskustvu, zasto se kod tebe zasniva sve na tome da zena laze muskarca. Maknimo kurve na stranu. Ja pricam o curama s kojima sam bio da ih nisam placao.Po cemu...?
Mi muški (ne svi jer ima crva među nama) jednostavno osjećamo kada se maksimalno daje ženi i kad se od nje maksimalno i prima. Tad nije samo kurac koji jebe nego sama muška snaga.Po cemu...?
Da ali ja nevolim recimo usku picu bolje kad je širaIz razloga zasto si ti stavila sad na moj prosjecni kurac. I iz istog razloga zasto se zene sprdaju s malim kitama. Zamisli da se mjeri dubina vagine i obujam, koji nije isti kod svake zene jel tako. Meni je to recimo puno zanimljivije. Ko ima usku lijepu picu. Plitku. Ajmo malo o tim mjerama.
I unutarnja i vanjska i to će prava žena uvijek prepoznati jer to u stvari i želi.Mi muški (ne svi jer ima crva među nama) jednostavno osjećamo kada se maksimalno daje ženi i kad se od nje maksimalno i prima. Tad nije samo kurac koji jebe nego sama muška snaga.
Nemate vi pojma...sa mnom bi vi 3 puta svrsili a ja nijednom i izasli bi kroz vrata kao herkulMuška stvar. I mi ćemo prepoznati prave strasti i trenutke kad smo dobri bili. Ali neki jadnici će tako i ostati: jadni!
Strast i sexualna kemija koje se poklope se itekako osjete.Mi muški (ne svi jer ima crva među nama) jednostavno osjećamo kada se maksimalno daje ženi i kad se od nje maksimalno i prima. Tad nije samo kurac koji jebe nego sama muška snaga.
Ne znam jel ti to za pohvalu bas haahahahahNemate vi pojma...sa mnom bi vi 3 puta svrsili a ja nijednom i izasli bi kroz vrata kao herkul
Vagina se siri i skuplja... Prilagodava penisu tako da vam prica ne drzi vodu... A sad je zato sto paris ovdje kao extra jebac a samo 16Iz razloga zasto si ti stavila sad na moj prosjecni kurac. I iz istog razloga zasto se zene sprdaju s malim kitama. Zamisli da se mjeri dubina vagine i obujam, koji nije isti kod svake zene jel tako. Meni je to recimo puno zanimljivije. Ko ima usku lijepu picu. Plitku. Ajmo malo o tim mjerama.
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|