maserkasplit
Well-known member
Al si nizak kazes.. to se odnosilo na mrsavije al i visoke jebgaPa ja sam mršavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al si nizak kazes.. to se odnosilo na mrsavije al i visoke jebgaPa ja sam mršavi
Ma je taman me u gradu uhvatilo uletila san u prije u trafikuJel te bilo strah kad je grmilo?
Oće mi narast ako smršavim?Ne znam ali znam da ugl mrsavi ljudi imaju veliki...
Naravno,i gljive rastu iza kise ,znaci dodatak receptu je da izadjes van na nevrime to je bonusOće mi narast ako smršavim?
Maserka nema patka..jel brines...Al si nizak kazes.. to se odnosilo na mrsavije al i visoke jebga
Ok moj je srednje velićineAl si nizak kazes.. to se odnosilo na mrsavije al i visoke jebga
Ne. Znam di je ...Maserka nema patka..jel brines...
U lokviNe. Znam di je ...
Budes nam kazat...Ne. Znam di je ...
NijeU lokvi
'negde' u Istri...
Pa glavno da tebe zadovoljava, pa sta nije...Sig kaj si tuzna, meni je sasvim dovoljno, ne brini se. Mislim mogu lagati kao i sve ostalo. I reci da imam 22 cm.
Negdje na planeti'negde' u Istri...
Planet PatakNegdje na planeti
A joj sinoc je strasan bio..tak me je nasmijao..Negdje na planeti
Miš moj romanticni mene je rastopioA joj sinoc je strasan bio..tak me je nasmijao..
Da i ne, zadovoljava on skoro sve. Samo jednom sam naletio na bunar, al to ne bi zadovoljio ni konj.Pa glavno da tebe zadovoljava, pa sta nije...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|