maserkasplit
Well-known member
Uz uvjet da napises losu recenziju to me pali posebnoHaha dobra si mi ti maserka šteta kaj si u Splitu odmah bi išao kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uz uvjet da napises losu recenziju to me pali posebnoHaha dobra si mi ti maserka šteta kaj si u Splitu odmah bi išao kod tebe
Kaj se pjeniš Dida odi kod maserke ipak ti je bližeLopove, ne masiraš ti nju nego ona tebe. Šta ima veze kakve su sise?
Dida su umorile vec druge sad triba malo napunit baterije za daljeKaj se pjeniš Dida odi kod maserke ipak ti je bliže
Da imaš dobre noge kolko sam vidioIma u body to body masazi veze itekako moran se kompenzirati s drugim dijelovima
Ma ne to je opticka varka kazu neki da san debela ruzna bahata bezobrazna i sad ces dobit u pp poruke neeeee ici kod mene ni pod razno i da radije odes kod brazilki ukrajinki i latina.. sva srica pa ljudi slusaju sebe i sami misle svojom a ne tudjom glavom i preporukomDa imaš dobre noge kolko sam vidio
Pa možda bi mi maserka dala da i ja nju masiram kaj kažeš maserkaKaj se pjeniš Dida odi kod maserke ipak ti je bliže
Ugodan ti dan želim maserka sa puno akcijeIdemo na na kavu zelim vam svima lip dan sto god da radili di god bili
Uvijek prihvatim taj prijedlog ima ljudi sto im bas ide i steta je sto se nisu bavili s timePa možda bi mi maserka dala da i ja nju masiram kaj kažeš maserka
TakodjerUgodan ti dan želim maserka sa puno akcije
Takodjer
Ne znam još, čekam A4 pa ću vidit.Kaj se pjeniš Dida odi kod maserke ipak ti je bliže
Di ideš? Kod Sig? Nešto novo ili već poznato?Hvala sutra idem u akciju danas odmaram
u tom ausuphu kako ti to nazivasIma i auspuh, di je problem?
Ide probat nešto novo nešto divlje i na kraju bu kod shemale svršioNe kod Sig ona me neželi primit nekaj novo
Kako mu je joj palo napamet da se baš tebi javi?u tom ausuphu kako ti to nazivas
Duboko u sebi znamo da to ne zeli...Ima opcija : blokiraj korisnika
Nisam ja ti da se pali na shemaleIde probat nešto novo nešto divlje i na kraju bu kod shemale svršio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|