maserkasplit
Well-known member
Meni nisu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim se napaliti na salamama u kauflandu, ima Miro moj jedna samo takva, kad uhvati onu zimsku....ufff...sve dok je ne stavi u mašinu..A i ono hoceli se dignuti i tu racunaj pola ure...jbg neizvodivo...
I onda se odpalis kad vidiš kako ju meljeMislim se napaliti na salamama u kauflandu, ima Miro moj jedna samo takva, kad uhvati onu zimsku....ufff...sve dok je ne stavi u mašinu..
Zatvorim oči.I onda se odpalis kad vidiš kako ju melje
Jos ako cu cure baksuz ko zadnje dvi sto su pale latine jos ce ga zadrzat ko svjedokaA i ono hoceli se dignuti i tu racunaj pola ure...jbg neizvodivo...
A joj ne to ...imao sam taj slucaj....e onda si tek najebo...Jos ako cu cure baksuz ko zadnje dvi sto su pale latine jos ce ga zadrzat ko svjedoka
Bit ce toga jos po St...A joj ne to ...imao sam taj slucaj....e onda si tek najebo...
Sinkopa...Jos ako cu cure baksuz ko zadnje dvi sto su pale latine jos ce ga zadrzat ko svjedoka
Maserka daj termin, situacija je hitna ...Bit ce toga jos po St...
Pristajem na sve u A4Maserka daj termin, situacija je hitna ...
Nazalost dida danas samo odmor kave s prijama sad kad se izvucem iz kreveta ,posli rucak,filmovi vecera pa opet krevet jbg nisi cita infoMaserka daj termin, situacija je hitna ...
Kaze A4 da se za nedjelju nazove dan ranijePristajem na sve u A4
Ae dođi u zg na 24 stupnja. Neću pisat recenziju, a Latine mi malo skupe osim ak ne nađem neku za 170€ 1 h . Možemo neki fmf organizirat. Lijepo ja s dvije odjednomAl nista ako ne napises na recenzije Split da san debela ruzna neuredna bahata baba od 170 godina
Sta 170 znaš da je 1700 brojka za SplitAl nista ako ne napises na recenzije Split da san debela ruzna neuredna bahata baba od 170 godina
Ahahaha , nista priznajem imam 1700 godina ko nasa splitska vampirica .. sa 170 sam jos u srednjoj bila,ah ta mladost ...Sta 170 znaš da je 1700 brojka za Split
1700€?Sta 170 znaš da je 1700 brojka za Split
Jura ponovo si pijan....1700€?
Ne smetaju meni istinite i realne recenzije.. smetaju mi one sto ih pise povrijedjeni ego radi prekida suradnjeAe dođi u zg na 24 stupnja. Neću pisat recenziju, a Latine mi malo skupe osim ak ne nađem neku za 170€ 1 h . Možemo neki fmf organizirat. Lijepo ja s dvije odjednom
Ja sam o godinama pisala ne o eurimaJura ponovo si pijan....
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|