maserkasplit
Well-known member
Lako se vama zafrkavati meni je danas najveci problem sto kuvati ili sto naruciti ,vrtim oko na frizider,vrtim wolt na mobu. . teske dileme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pohane ništanceLako se vama zafrkavati meni je danas najveci problem sto kuvati ili sto naruciti ,vrtim oko na frizider,vrtim wolt na mobu. . teske dileme
Jura, jbg nismo svi potkoženi nažalost...1700 € jedino ako daje na 10 g uz negativnu kamatu...1700€?
Jel ima sise?Help neka tranda me na badoo progoni ne mogu je se rijesit tu mi se nabacuje, a reka sam joj da me ne interesira jer ima kurac
Haha hvala al ipak je odluka pala na falafel bowl iz Vega i na dostavu
ImaJel ima sise?
Jel su prirodne il silikoni
Pa normalno da jesu ja nemam velike sise al nemam ni namjeru pod noz jeb gaKaj se smiješ maserka bolje su prave
Ima i auspuh, di je problem?
Pa dobre su ti sise tamanPa normalno da jesu ja nemam velike sise al nemam ni namjeru pod noz jeb ga
Jbg takve smo mi 150 godisnjakinjePa dobre su ti sise taman
Lopove, ne masiraš ti nju nego ona tebe. Šta ima veze kakve su sise?Pa dobre su ti sise taman
Haha dobra si mi ti maserka šteta kaj si u Splitu odmah bi išao kod tebeJbg takve smo mi 150 godisnjakinje
Ima u body to body masazi veze itekako moran se kompenzirati s drugim dijelovimaLopove, ne masiraš ti nju nego ona tebe. Šta ima veze kakve su sise?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|