Ili ono "sta je sig popila alkohola poradi vas"Koji kralj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili ono "sta je sig popila alkohola poradi vas"Koji kralj
Maserka moja ima ih što se i ne spuštaju.Jutro vidim rano se dizu neki ko i ja
Kolko ja znam nema obje su u sretnom brakuČestitam, jel ima kakvu tetku ili možda mamu sa željom za sexom?
Svi smo mi u sretnom braku, pusti te floskule...Kolko ja znam nema obje su u sretnom braku
Stopa te li vrijeme po porukama...Dakle ljudi ja ne smijem ic spavat u 1 ujutro da vi ne pomislite da se dopisujem sa Madmaxom
NemoguceDa li mogu u 2h vrimena:
- oprati auto
- u Kauflandu obaviti tjednu spizu
- dogovoriti EGE
- odraditi EGE
- ići do matere namistiti klimu
- vratiti se doma
Pomozite drugovi?
Zapela san vec kod Kauflanda ,nedilja jos ...Nemoguce
I meni se čini, računaj da nema gužve po gradu....zasad sam na 2h i 17 min...gledan di mogu ušparat vrime...Nemoguce
Za auto ti treba 20 minDa li mogu u 2h vrimena:
- oprati auto
- u Kauflandu obaviti tjednu spizu
- dogovoriti EGE
- odraditi EGE
- ići do matere namistiti klimu
- vratiti se doma
Pomozite drugovi?
Nisam ti ja od onih 15 min na slatkišima, 15 min na deterđentima 15 min na frižiderima 15 min na pekari....ja to proletin...Zapela san vec kod Kauflanda ,nedilja jos ...
Ja nisamSvi smo mi u sretnom braku, pusti te floskule...
Hvala ti Winn69 kao bratu...nemoj sad ovo brate krivo shvatit...Za auto ti treba 20 min
Kaufland 20 min
Dogovorit ege 20 min 1 h ode
Odradit ege ako dogovoriš pol h onda si već na 1.30
Za klimu ti treba 20 min
Ako si doma za 10 min možeš eto 2h al sad mislim da je nemoguce jer ovisi kolko ti treba od ove s ege do matere
U braku ili sretnom?Ja nisam
U braku.U braku ili sretnom?
Nisam ni ja .. al nisi uzeo u obzir moguce nepredvidjene situacije koje skracuju ta dva sataNisam ti ja od onih 15 min na slatkišima, 15 min na deterđentima 15 min na frižiderima 15 min na pekari....ja to proletin...
Ti nisi uzela u obzir da i ja mogu požurivati....Nisam ni ja .. al nisi uzeo u obzir moguce nepredvidjene situacije koje skracuju ta dva sata
A i ono hoceli se dignuti i tu racunaj pola ure...jbg neizvodivo...Nisam ni ja .. al nisi uzeo u obzir moguce nepredvidjene situacije koje skracuju ta dva sata
Dva sata su uvijek dva sata ma što mi mislili o tome.Nisam ni ja .. al nisi uzeo u obzir moguce nepredvidjene situacije koje skracuju ta dva sata
Tel: 064/677-677
|
|
|
|