Pitaj gaKako mu je joj palo napamet da se baš tebi javi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj gaKako mu je joj palo napamet da se baš tebi javi?
Ko kaze da se ja palim jednom nešto napraviš neđt odma te osudeNisam ja ti da se pali na shemale
Pali se na druge jer te ova nec kolko vidimJa se palim na sisate i guzate
Pa nije ona jedina sisata i guzata jbtPali se na druge jer te ova nec kolko vidim
Ovo je prekrasno... Top... Svaka cast ljudiPa i nema.. nismo mi tu mi smo vise i dalje od " tu "
Kaj je top nekužimOvo je prekrasno... Top... Svaka cast ljudi
Pa nije ajd nadi još neku tražio po ege al nisam bas našao neku zanimljivuPa nije ona jedina sisata i guzata jbt
Kak nisi meni je Hot Annie super crnkinja je ali je skupa pa moram skupit pare za nju kužišPa nije ajd nadi još neku tražio po ege al nisam bas našao neku zanimljivu
Pa ak radiš kad dobis placu odvojis 1500 kn za nju odeš i tjtKak nisi meni je Hot Annie super crnkinja je ali je skupa pa moram skupit pare za nju kužiš
Winn jel bi jebo trudnicu tu dolje se vrti na oglasima da trudnica želi sex sa starijim sa malim kurcemKak nisi meni je Hot Annie super crnkinja je ali je skupa pa moram skupit pare za nju kužiš
Budem ak bude u Zg još ali jebo. sam Gemmu mulatkinja super je šteta kaj nije u Zg preporuka definitivnoPa ak radiš kad dobis placu odvojis 1500 kn za nju odeš i tjt
Cuj to a ja sam kao jeftina...Kak nisi meni je Hot Annie super crnkinja je ali je skupa pa moram skupit pare za nju kužiš
Da nije @Ana23 ostala u drugom stanju pa sad opet traži jebace da poslije može za alimentaciju ganjat. Možda i bi samo sto ja ne znam otkud ti da je mali kad mi ga nisi vidio ili možda jesi . Možda si ti onaj shemale bio ? Uglavnom 18 cm nije tak malo kolko znam odnosno je da sad dođe neki crnac s 30 cm onda bi bio mali al inače nijeWinn jel bi jebo trudnicu tu dolje se vrti na oglasima da trudnica želi sex sa starijim sa malim kurcem
Kaj se smiješ Sigica tak piše u oglasuWinn jel bi jebo trudnicu tu dolje se vrti na oglasima da trudnica želi sex sa starijim sa malim kurcem
Alo nije u ZG sto onda njem profil tamoBudem ak bude u Zg još ali jebo. sam Gemmu mulatkinja super je šteta kaj nije u Zg preporuka definitivno
Pa neznam Sig kolko ti naplačuješ znam da si Sombiju naplatila 1000 kn i to je okCuj to a ja sam kao jeftina...
E nece ici... Ja vidis nikad ne kazem cijenu prije druzenja jer ne zelim imat posla sa ekipom koja kalkulira... Mogu ti naplatit 500 a mogu i 2000...pa ti vidi...
Nisam... Jer da jesam ne bi napisao...Pa neznam Sig kolko ti naplačuješ znam da si Sombiju naplatila 1000 kn i to je ok
Necu... Iskljucivo sada trazim zivotnog partneraSig oces trio ja ninja i ti, al Ninja nemoj mene hvatat za kurac i pazi u koju rupu gađaš da poslije bude opet lažne price o nama. Možeš jedino sig jebat
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|