Okokoko
Well-known member
istetovirali su recenziju taman gdje im je srceKako to da sig nema recenzija? Zar ovi mudonje nemaju muda pisat recenzije koji su bili kod sig
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istetovirali su recenziju taman gdje im je srceKako to da sig nema recenzija? Zar ovi mudonje nemaju muda pisat recenzije koji su bili kod sig
Ja se slažem samo bi Sig jebalSig oces trio ja ninja i ti, al Ninja nemoj mene hvatat za kurac i pazi u koju rupu gađaš da poslije bude opet lažne price o nama. Možeš jedino sig jebat
A sta ce dobit s tim...Kako to da sig nema recenzija? Zar ovi mudonje nemaju muda pisat recenzije koji su bili kod sig
Šta će ti to u životu . Dalje nesmijen nis pisat prijeti admin trajnim banom za vrijeđanje . Posto mu je uvreda bila kad sam maserku naposao da je nabijem na kurac i radi toga 2 tjedna bio banovan .Necu... Iskljucivo sada trazim zivotnog partnera
Ma daj nećeš se više bavit ovim poslom SigNecu... Iskljucivo sada trazim zivotnog partnera
Pa normalno da jesi... Fuj... Nemam uopce komentar na to...Šta će ti to u životu . Dalje nesmijen nis pisat prijeti admin trajnim banom za vrijeđanje . Posto mu je uvreda bila kad sam maserku naposao da je nabijem na kurac i radi toga 2 tjedna bio banovan .
A sta ce dobit s tim...
Meni ne treba vise posla...
A pare za recenziju nece dobit...
Pa da narod koji nije bio zna kakva si itd.A sta ce dobit s tim...
Meni ne treba vise posla...
A pare za recenziju nece dobit...
ajde, kao što sam ti obećao ne ulazim u tvoje sklonosti, ali fali ti duhovitost, i to dobrano.Šta će ti to u životu . Dalje nesmijen nis pisat prijeti admin trajnim banom za vrijeđanje . Posto mu je uvreda bila kad sam maserku naposao da je nabijem na kurac i radi toga 2 tjedna bio banovan .
Sta tebi znaci ovim poslom...Ma daj nećeš se više bavit ovim poslom Sig
Kako je to uvreda neka mi NETKO objasni. Kolko puta je prijatelj meni to znao rec onako bzvz pa šta bi sad on trebao u zatvoru biti radi te rečenice po adminu očito daPa normalno da jesi... Fuj... Nemam uopce komentar na to...
Bok Sombi zna kakva je Sig on je bio jeldabok sigi i ostali
Prvo jednoj zeni ides to napisatKako je to uvreda neka mi NETKO objasni. Kolko puta je prijatelj meni to znao rec onako bzvz pa šta bi sad on trebao u zatvoru biti radi te rečenice po adminu očito da
predivnaBok Sombi zna kakva je Sig on je bio jelda
A sta te briga kakva sam..Bok Sombi zna kakva je Sig on je bio jelda
Pa to je eskortSta tebi znaci ovim poslom...
Imam lika s kojim se druzim dan dva, putujem, rucam, veceram i ostavi mi pare na kraju...
Jel se to smatra pod ovaj posao?
Shvatis kako hoces...Pa to je eskort
Pa znao sam da ćeš to reći i ja mislim da je ona zgodna curapredivna
Prvo jednoj zeni ides to napisat
Njoj nije to smetalo i kazae da sam bzvz bio banovan. U principu odeš kod prostitutke i staviš joj kurac u picku i jesi je nabio jesi e pa onda ocem pricamoIzrazavanje
prije bih rekao da je to bilateralni sporazumu koji će možda prerasti u nešto drugo, ali možda...ali na kraju to je njihova stvar.Pa to je eskort
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|