Tak je WinnJa ih definiram 40-60 ovi 60+ su već starceki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tak je WinnJa ih definiram 40-60 ovi 60+ su već starceki
prije bih rekao da su srednje 45-65.Tak je Winn
a duboka starost od 79 dok ne rikneš: amen.prije bih rekao da su srednje 45-65.
Da ja sam u tim godinama ali izgledam mlađeprije bih rekao da su srednje 45-65.
zamisli da sig ima svoje pionire i omladince.neće dobiti štafetu pa vikati po forumu: 'e, e, e, ljudi moji, pojebao sam SiG'.
da, može i to naravno. znam ljude koji su previše bančili i sa 35 bili ruine.Da ja sam u tim godinama ali izgledam mlađe
A jbg...vec smo zakljucili da sam subjektivnaEvo ja bi dodao i mišljenje sa glupe strane tako da kompletna populacija bude zastupljena.
Sig je decidirano više puta rekla da je novi klijenti ne zanimaju a pogotovo forumaši. Sa druge strane bilo je forumaša koji su prekočili iz virtualke direktno na rakijicu i u krevet i to cijelo vrijeme ostavlja nadu da se to moze ponoviti. Preskočilo je Beamona, prekočilo je Bubku pa što ne bi Hajduk ponovo bio prvak. Dok je foruma živjet će i nada, sve im mozeš uzeti al vjeru u susret sa Sig nikada.
Znači Ventura i Sombi su imali sreće kaj su te jebali jel takA jbg...vec smo zakljucili da sam subjektivna
Da mi je bila namjera kad sam dosla tu imat susrete nije...
Cak ni u 1 mj...
Onda se neka losa emocija javila u meni, i pojebah oko desetak forumasa...
Onako destruktivna... Upravlja srce, a ne mozak...
I sad sam u fazi da mi se neda... Stabilizirala sam se donekle... Znam svoje greske... Znam da ih ne mogu ispravit...
Al evo trudit cu se ne ponovit...
Bude tako, ali ako imaš malo više pameti onda kormilariš u tom kaosu i skupljaš dobre uspomene. biti 'kauboj' je ultra-cool, pasti na guzicu i završiti na panduriju, psihijatriji, plakati baš i nije: netko će letjeti, malo se stropoštati i sve 5, netko će najebati, a nekima rizik nije bitan za zanimljiv život.A jbg...vec smo zakljucili da sam subjektivna
Da mi je bila namjera kad sam dosla tu imat susrete nije...
Cak ni u 1 mj...
Onda se neka losa emocija javila u meni, i pojebah oko desetak forumasa...
Onako destruktivna... Upravlja srce, a ne mozak...
I sad sam u fazi da mi se neda... Stabilizirala sam se donekle... Znam svoje greske... Znam da ih ne mogu ispravit...
Al evo trudit cu se ne ponovit...
Kazem desetak forumasaZnači Ventura i Sombi su imali sreće kaj su te jebali jel tak
briga te za njih. osobno ne bih htio biti ni jedan ni drugi.Znači Ventura i Sombi su imali sreće kaj su te jebali jel tak
Ma uspomene definitivno... To su uglavnom sve krasni ljudi... I provod je uglavnom bio nezaboravan... Ali motiv je tada bio onako.. Ruban...Bude tako, ali ako imaš malo više pameti onda kormilariš u tom kaosu i skupljaš dobre uspomene. biti 'kauboj' je ultra-cool, pasti na guzicu i završiti na panduriju, psihijatriji, plakati baš i nije: netko će letjeti, malo se stropoštati i sve 5, netko će najebati, a nekima rizik nije bitan za zanimljiv život.
Pa Sombi je oduševljen sa tobom znači dobra si u sexu očitoKazem desetak forumasa
Jel su imali srece ilo nesrece njima ostavljam...
pa neka. i neka se 'mužjaci' sada malo smire.Ma uspomene definitivno... To su uglavnom sve krasni ljudi... I provod je uglavnom bio nezaboravan... Ali motiv je tada bio onako.. Ruban...
Kako kome.. Sebi jesamPa Sombi je oduševljen sa tobom znači dobra si u sexu očito
usrećila si me sigurnoKazem desetak forumasa
Jel su imali srece ilo nesrece njima ostavljam...
Aj hvala...usrećila si me sigurno
neopisiva družeKako kome.. Sebi jesam
Pa vidiš da si i Sombiu dobra u sexuKako kome.. Sebi jesam
sad si pričao kako ti je bilo lijepo (i neka je tako bilo) pa će se pojaviti neki gladnjak sa svojim sitnim zavistima i sliniti 'SiG, daj men', daj men', daaaaaaaaj'...i onda vrijeđati.neopisiva druže
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|